Primer pla d'Irene Rosales mirant cap a un costat

Nou divorci a la vista: «Irene Rosales té masses càrregues»

Kiko Rivera té un nou front obert

El matrimoni de Kiko Rivera i Irene Rosales torna a estar al punt de mira. Els rumors d'infidelitat per part del DJ segueixen sonant amb força i, segons les últimes informacions, la situació ja és insostenible.

Tot i el recent acostament amb la seva mare, Kiko sembla tenir multitud de fronts oberts i enemics a qui té ganes de desemmascarar.

No ens referim a Anabel Pantoja, que bé podria estar disposada a pagar amb la mateixa moneda al seu cosí després que l'hagi traït públicament, ni a la seva germana, Isa Pantoja, sinó una altra persona molt propera a ell.

Concretament, es tracta d'un amic de Rivera que està preparant una bomba informativa amb la qual pretén fer tremolar els fonaments del matrimoni del DJ amb Irene Rosales.

Un amic de Kiko Rivera, disposat a trencar la relació del DJ i Irene Rosales

Tots estem en alerta davant la possible revelació d'una informació que promet afectar directament la vida conjugal de Kiko i Irene.

Segons han informat aquesta setmana a 'El Programa de Ana Rosa', un amic íntim del fill de la Pantoja està disposat a vendre'l amb una entrevista en exclusiva que ens deixarà sense paraules.

Pepe Real, periodista del programa dels matins de Telecinco, ha estat l'encarregat d'explicar-nos tots els detalls sobre aquesta futura traïció cap a Kiko Rivera.

Tot i que de moment desconeixem el contingut d'aquesta informació, tot apunta que podria desencadenar la ruptura definitiva de la parella.

«Aquesta informació afectaria el matrimoni. Tot i que Irene ha estat educada per a estar al costat del seu marit, té masses càrregues i comença a estar cansada», explicava en directe als col·laboradors de l'espai matinal.

Irene Rosales podria arribar a una situació límit després d'un any molt complicat

Fins ara, Irene sempre s'ha mostrat molt compromesa amb el seu marit, a qui ha defensat amb ungles i dents tot i ser conscient d'algunes de les seves infidelitats.

Per si no fos prou, tampoc ha estat un bon any per a l'excol·laboradora de 'Viva la vida'. No només per haver estat a l'ull de l'huracà mediàtic, sinó per la dramàtica situació personal que ha viscut després de perdre els seus pares en molt poc temps.

«No estic bé. Estic baixa d'ànims per un cúmul de coses. No he parat des de fa més d'un any, pel tema dels meus pares i després pel conflicte de Kiko. He intentat tirar endavant, però arriba un moment que no puc més», deia després de prendre la decisió d'abandonar la televisió després de dos anys fent de col·laboradora a Telecinco.

Les circumstàncies personals i familiars l'han portat a allunyar-se dels mitjans de comunicació. Recentment, fins i tot va desaparèixer de les xarxes socials durant uns dies per a desconnectar i centrar-se en els seus fills.

A més, el seu malestar també s'ha vist influenciat pel de Kiko Rivera, que tampoc està travessant el seu millor moment.

«L'estat emocional de Kiko, que de vegades és com una muntanya russa, també està afectant Irene. S'ha separat de la gent que li estava explicant les seves coses des que va iniciar el conflicte amb la seva mare i sembla que està entaulant converses amb altres persones», assegurava Pepe Real a l'espai presentat per Ana Rosa Quintana.

En qualsevol cas, la parella sembla que està entestada a fer callar els rumors mostrant-se units a les xarxes socials.

No obstant això, fa uns dies, Kiko Rivera va decidir esborrar tot el contingut personal del seu compte d'Instagram. Ho feia amb la intenció de centrar el seu perfil en l'àmbit professional, tot i que potser aquesta decisió té una altra lectura de la qual encara no som conscients.