Primer pla de Paz Padilla somrient

«Un mes en silenci»: El gendre de Paz Padilla, operat

A Ivan Martín l'han operat de les cordes vocals

No hi ha dubte que la filla de Paz Padilla es troba en un dels millors moments de la seva vida. A més de ser una de les influencers més reconegudes del nostre país, la jove està enamoradíssima de la seva parella, Iván Martín.

Viuen junts a Madrid des de fa un temps, i han creat un niuet d'amor en què són d'allò més feliços.

Però fa unes hores, el jove ha deixat els seus seguidors en suspens quan els ha comunicat el problema de salut que pateix. I és que Iván va explicar que havia d'estar un temps recuperant-se. «Demà m'operen de les cordes», començava dient.

«Em toca estar uns mesos tranquil. Ara hauria d'estar fent repòs i, sobretot, en silenci», explicava. Tot i que, veient la seva cara, tot apunta que no està seguint rigorosament les recomanacions dels metges de romandre callat abans de la intervenció.

Sense anar gaire lluny, dimecres passat va assistir a un esdeveniment. Una excusa perfecta per a entaular conversa amb la premsa i explicar-los una mica com es trobava.

«Tu t'has espantat, doncs imagina't jo. He d'estar un mes en silenci, i després, rehabilitació...», deia el jove. Tenint en compte que és actor, aquesta petita aturada podria afectar la seva carrera.

«Són dues hores d'operació, i després cap a casa. En principi, tot bé. En el terreny professional he d'ajornar coses, com ara els càstings que tenia, perquè sense veu no puc fer res».

Però comptarà amb la millor ajuda possible: la de la seva parella, Anna Ferrer. La jove estarà pendent d'ell en tot moment. «Em tocarà ser infermera», deia entre rialles.

Tot i que està intentant fer front a l'operació de la millor manera possible, notem certa tristesa en les paraules d'Iván.

«Quan em van diagnosticar això del nòdul, el quist, em vaig crear un personatge amb Siri. Llavors escric un missatge, el poso en altaveu i el subtitulo. A la gent li agrada bastant. L'Anna no se'n lliurarà».

I és que la filla de Paz Padilla s'ha convertit en un dels pilars fonamentals de la vida de l'actor. «Estic centrada en la firma de moda que tinc amb la meva mare. No tinc temps de pensar en res més. També estic acabant el màster, estic amb 'No Ni Ná', que sortiran coses molt aviat. Tinc moltes ganes que vegeu la col·lecció. Crec que us agradarà molt», explicava la influencer sobre els projectes que té engegats.

«Estic acabant el treball de fi de màster, que l'entrego al novembre o abans, així que m'anirà bé el silenci de l'Iván per a concentrar-me. M'agradaria estudiar més coses, però ara no tinc temps», deia Anna.

Una parella de somni

En moments tan durs com aquest és quan una parella demostra que la relació va de debò.

I és que, tot i que la jove és força discreta respecte a la seva vida personal, a vegades ens deixa unes pinzellades a les xarxes socials sobre com és el seu dia a dia.

Gràcies a aquests detalls, vam poder conèixer el jove que li té el cor robat. Iván Martín és surfer, molt familiar, aspirant a actor i, com no podia ser d'una altra manera, té molt d'estil.

Els dos joves es van conèixer al 2019, i des de llavors no s'han separat. Sembla, doncs, que la relació va com vent en popa.