La cara d'Andrea Janeiro

Publiquen una foto d'Andrea Janeiro que val gairebé 50.000 euros

Andrea Janeiro va rebre una bona oferta per a parlar sobre Jesulín de Ubrique

Andrea Janeiro és una de les personalitats més destacades de la premsa del cor, però tothom té por de parlar d'ella. Quan va complir els divuit anys, va emetre un comunicat en el qual manifestava que volia ser un personatge anònim.

Belén Esteban assegura que qualsevol periodista que parli de la seva filla podria rebre una demanda important, tot que no és veritat. Andreíta forma part del món de l'espectacle i tothom té dret a comentar qualsevol dels passos que fa.

La jove és conscient d'això, i per aquesta raó és tan discreta i mai ha donat motius per a cridar l'atenció. Fa temps, va rebre una oferta bastant temptadora: més de 45.000 euros per una simple fotografia.

La filla de Jesulín va estar a punt de formar part del món del cor, però finalment va canviar d'opinió per ordre de la seva mare. Un conegut grup de comunicació volia entrevistar la jove durant una hora, i va posar molts diners sobre la taula.

Belén Esteban es va plantejar acceptar l'oferta, ja que la seva neva sortiria a totes les portades quan complís la majoria d'edat. No obstant això, de seguida es va adonar que el negoci li jugaria en contra i no va parar fins que va fer que Andreíta entrés en raó.

Andrea Janeiro sembra el pànic a la televisió

La filla de Belén Esteban no va guanyar diners aquan va debutar al món del cor. Es va deixar fotografiar gratuïtament mentre entrava a la seva festa d'aniversari dels divuit. Podria haver-se embutxacat una bona quantitat de diners, però va preferir ser anònima i guanyar-se la vida tota sola.

La princesa del poble està molt orgullosa de la seva filla, que s'ha convertit en tècnic de so. De fet, ja ha tingut la seva primera feina. Durant un temps ha col·laborat amb Los 40 Principales, cadena radiofònica que va quedar encantada amb el talent de la jove

Muntatge amb mare i filla

Jesulín no valora l'esforç que fa Andreíta per a viure lluny de la fama, per això és tan poc generós amb ella. Abans de fer els divuit, va rebutjar una xifra de prop de 50.000 euros, i des de llavors no hem tornat a saber res d'ella.

No obstant això, Julia Janeiro, la seva germana, ha anat saltant d'escàndol en escàndol fins que la princesa del poble ha perdut la paciència. Cap dels companys de Belén s'atreveix a parlar de la seva filla per por de rebre una demanda, però ella sí que ha atemptat contra la filla de María José Campanario.

Andrea Janeiro, temptada a acceptar l'oferta

Andreíta era conscient que el seu futur era fora d'Espanya, perquè mai s'ha sentit còmoda amb la fama dels seus pares. Sabia que, si no marxava, la premsa la seguiria a tot arreu i s'hauria acabat convertint en un rostre bastant conegut.

Alguns mitjans asseguren que va estar temptada a acceptar l'oferta que va rebre per a concedir la seva primera entrevista. Volia guanyar diners abans d'anar-se'n al Regne Unit perquè la seva mare no li volia pagar la formació.

Belén Esteban va confirmar que Jesulín no es va fer càrrec d'aquesta despesa i que ha estat ella sola qui ha finançat la carrera de la seva nena. És una inversió segura, perquè Andreíta és bastant intel·ligent i sempre ha demostrat ser molt responsable.

«El que em fot és que a una se li paguin els pits i a l'altra no se li pagui ni la meitat de lacarrera. Aquí sí que es veuen fills de segona. Gràcies per res. Els millor que un pare pot donar a un fill és l'educació», va declarar Belén a 'Sálvame', fent referència al comportament de Jesulín.

La col·laboradora no entén per què el seu ex accepta tots els capricis de Julia Janeiro i no admet cap despesa extra amb la seva altra filla. Andrea ha tirat endavant gràcies a l'única persona que sempre ha estat al seu costat: la seva mare.