Fotomuntatge de David Bustamante i Yana Olina

La parella de Bustamante i el joc eròtic «necessari» a casa seva

Bustamante ha parlat de la intimitat amb la seva xicota, Yana Olina

David Bustamante, tot i haver passat una temporada molt complicada, ara es troba en un bon moment. Està feliç i pletòric tant a l'àmbit professional com personal.

I precisament de tot això ha parlat en el seu pas per 'El Hormiguero'. Un espai on, entre altres coses, ha arribat a revelar alguna intimitat. Exacte, i és que ha arribat a confessar algun aspecte de la faceta més privada d'ell i Yana Olina.

Bustamante revela certs detalls de la seva relació amb Yana Olina

David ha acudit al programa de Pablo Motos per parlar fonamentalment del seu actual treball al musical 'Ghost', on interpreta a Sam. Es tracta d'una nova aventura professional, que s'ha unit al seu pas per 'Masterchef Celebrity', i el té molt il·lusionat.

Paula Echevarría i David Bustamante
Paula Echevarría i el seu ex David Bustamante | GTRES

En aquesta obra, basada en una pel·lícula protagonitzada per Patrick Swayze i Demi Moore, hi ha una escena emblemàtica. Es tracta d'un moment en què els personatges intimen mentre fan una figura amb fang.

En relació amb aquesta i a la sexualitat se li ha preguntat al càntabre: «Embenar els ulls per fer l'amor, bona idea o risc de quedar-se adormit?». Davant d'això, la seva resposta ha estat molt clara i contundent: «Qualsevol joc per no caure en la rutina i en la monotonia és meravellós i molt necessari».

D'aquesta manera, ha deixat de manifest que en la seva relació amb Yana Olina no dubten a fer ús d'aquell a favor del romanticisme i la passió. Així mateix, ha contestat a altres qüestions referents també a la seva vida en parella.

Una d'aquestes ha sigut: «Fer caca amb la teva xicota dins el bany, es perd la màgia o es guanya confiança?». En aquest cas, ha respost: «Em sembla una aberració».

«A veure, de tota manera, no ho sé perquè els cantants no fem aquestes coses. Però, tot i això, aquestes coses no es fan mai», ha afegit el cantant tot seguit.

Per la seva banda, preguntant sobre si és millor un sopar romàntic a casa o fora, ha dit: «Cal alternar. De tant en tant cal sortir, tot i que a casa té un encant especial».

Això sí, ha deixat clar que això de portar l'esmorzar al llit a la seva noia «és com fer un bany d'escuma. Queda molt bé en les pel·lícules, però és un destorb de l'hòstia».

David Bustamante abraçat a la mare d'Álex Casademunt en el seu enterrament
David Bustamante abraçat a la mare d'Àlex Casademunt en el seu enterrament | GTRES

Bustamante parla del seu bon moment professional

Com no podia ser d'altra manera, David Bustamante ha volgut centrar la seva entrevista, sobretot, en la seva faceta professional a 'Ghost'. I sobre aquesta ha manifestat: «Crec que és el projecte més difícil i, alhora, més meravellós que he fet en la meva carrera».

«Portava molts anys esperant que m'arribés alguna cosa així. Està sent una experiència fantàstica i espero que duri molt temps», ha confessat.

Sobre els obstacles que s'ha trobat a l'hora d'afrontar aquest musical ha exposat que «el més difícil és estar a l'escenari. Sí, perquè vegin les teves intencions sense ser exagerat i escoltar, que és molt difícil. Amb tot el que parlo, escoltar no va amb mi».

A això ha afegit: «Tenir una intenció i arribar a transmetre-la és el més complicat. I jo em vaig adonar arran del que estic dient i estic vivint i d'empatitzar amb el personatge. He aconseguit arribar a emocions que no vaig pensar que podia provocar».

De la mateixa manera, ha explicat que el més divertit de participar en aquesta obra és quan els seus fans van a veure-la: «Es nota quan ve el públic del musical perquè està en silenci a quan ve la meva gent. Que m'encanta perquè quan surto gelea, amb un atractiu».