La cara d'Andrea Janeiro

La foto secreta d'Andrea Janeiro amb nois durant la boda de la seva mare

Des que va complir la majoria d'edat, la filla de Belén Esteban no ha volgut formar part del focus mediàtic

Encara que ja han passat quatre anys des que Andrea Janeiro va complir la majoria d'edat, no hi ha hagut ni rastre d'ella en els mitjans de comunicació. Una cosa bastant estranya tenint en compte la popularitat de la seva mare a Telecinco. Però, la veritat és que la jove sempre ha volgut mantenir-se al marge de tot.

Un any després de celebrar el seu 18è aniversari, la filla gran de Jesulín de Ubrique va enviar un comunicat a tots els mitjans en què va demanar ser una persona anònima. No volia parlar de la seva vida personal ni seguir el camí de la seva mare en aquest aspecte.

Per aquest motiu, quan va tenir lloc el casament de la 'princesa del poble' el 22 de juny de 2019, les fotos en què sortís Andreíta eren les més buscades. Però el goig de tots els que les esperaven va quedar en un pou, ja que ni la mare ni la filla van voler que es publiquessin.

De fet, Belén Esteban va atorgar una exclusiva a 'Hola!' en la qual van sortir a la llum les fotos més divertides de l'esdeveniment, però en cap d'elles apareixia la seva estimada filla Andrea. No obstant això, alguns 'tuiters' van encarregar-se de filtrar algunes imatges de l'enllaç entre Belén i Miguel, entre elles, la d'Andrea.

Amb un semirecollit i un vestit rosa xiclet de tirants i escot en forma de cor, la jove mostrava un sorprenent canvi físic. A més, posava feliçment amb el seu xicot anglès i el seu cosí Juan.

No hi ha dubte que l'exclusiva de la col·laboradora de 'Sálvame' per 'Hola!' era una de les més esperades de l'any. Però tot i això, les imatges que es van fer públiques no comptaven amb l'aparició d'Andrea. I és que la seva mare va decidir donar llum únicament a les fotos dels rostres més coneguts.

A més, tampoc va aparèixer l'altre protagonista, el seu marit Miguel Marcos. Per tant, ni ell ni Andrea van voler ser partícips de l'exclusiva. Al contrari de la seva mare, María del Carmen, qui no va dubtar a posar amb la seva filla en el dia més especial de la seva vida.

Muntatge amb mare i filla
Andrea Janeiro i Belén Esteban | Catalunya Diari

Com a portada, vam poder veure a l'ex de Jesulín de Ubrique vestida de núvia amb un disseny d'allò més afavoridor. La 'princesa del poble' va aparèixer embolicada en pètals taronges i de la mà del seu marit, a qui no se li veu.

Andrea Janeiro, res a veure amb la seva germana

Al contrari que Andreíta, la seva germana Julia Janeiro ha acaparat tota l'atenció mediàtica des que va complir els 18 anys. La majoria d'edat de la 'influencer' va arribar el passat mes d'abril, i amb ella, els seus romanços i altres temes.

Tot i que fa uns mesos semblava molt enamorada del futbolista Brayan Mejía, tots dos van decidir posar fi a la seva relació amorosa. De fet, avui dia tant ell com ella han tornat a donar una nova oportunitat a l'amor.

Per la seva banda, Julia Janeiro s'ha deixat veure amb un altre futbolista, Álex Balboa, de l'Alabès B. Però aquesta no ha estat l'única notícia que ha fet que Juls romangui en el primer pla de les càmeres.

I és que fa justament una setmana, la jove sortia d'una clínica de Madrid visiblement adolorida i acompanyada de la seva mare, María José Campanario. Unes hores després vam poder saber que s'havia sotmès a la seva primera cirurgia estètica per augmentar-se el pit.

L'operació hauria sortit de meravella, ja que tan sols uns dies després la vam veure passejant pels voltants de la seva residència a Getafe totalment recuperada.

No obstant això, l'enemistat amb Telecinco és una cosa que comparteix amb la seva mare. Tant és així, que la jove no va dubtar a llançar un dard enverinat a una reportera de 'Sálvame' que buscava la seva declaració: «El feminisme el feu servir quan voleu».