Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Gran discussió als passadissos de Telecinco el passat diumenge: «No em parlis mai més»

Alejandra Rubio i Carmen Borrego protagonitzen un enfrontament en el programa dels caps de setmana 'Viva la vida'

El logo de Telecinco als estudis de la cadena
Gran discussió als passadissos de Telecinco | Cedida


El diumenge 28 de febrer els espectadors de 'Viva la vida' van ser testimonis directes de la mala relació que hi ha entre Alejandra Rubio i la seva tieta, Carmen Borrego. Per molt que elles assegurin que tenen bona relació, va ser suficient que Kiko Matamoros obrís la boca per revifar l'enfrontament entre tieta i neboda. Així doncs, el col·laborador de 'Sálvame' assegura que Alejandra Rubio va dient que la seva tieta té gelosia. Tot i que la filla de Terelu va negar haver parlat amb Matamoros, no va desmentir el rumor.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Enfrontament entre Alejandra Rubio i Carmen Borrego

La tensió entre Alejandra Rubio i Carmen Borrego anava augmentant per moments en el plató de 'Viva la vida'. «Parla'm amb un altre to de veu», li demanava Borrego a la seva neboda. 

Alejandra Rubio, atònita per la reacció de la seva tieta, es negava a seguir amb l'enfrontament «per respecte a la família», però va donar a entendre que Borrego fa tot el possible per protagonitzar un gran conflicte. «No tornis a sembrar el dubte contra mi perquè llavors parlaré jo. Jo també estic fins aquí», va amenaçar Carmen Borrego.

«No diguis que m'ho estic preparant tot, només m'estic defensant. Ja està bé. Únicament he preguntat que si hi ha alguna cosa del vídeo que sigui veritat. No soc gens rancorosa. Si acusen Alejandra de ser la font, és lògic que jo li pregunti», exclamava la germana de Terelu.

Els passadissos de Telecinco esclaten

Després d'un sobtat tall publicitari, vam poder veure a Alejandra Rubio molt afectada. Amb llàgrimes als ulls explicava que s'havia sentit sobrepassada, però la revista 'Semana' ha revelat en exclusiva el que va passar darrere de càmeres. Lluny de calmar els ànims, Alejandra Rubio i Carmen Borrego van seguir discutint durant la publicitat.

Segons expliquen testimonis, la filla de Terelu estava molt enfadada i, després del primer tall publicitari, va exclamar: «Quina barra que té aquesta tia, de debò», referint-se a Carmen Borrego. Quan va arribar el segon tall publicitari l'ambient estava molt més calent i fins i tot van haver de separar-les. «No em tornis a parlar en la teva puta vida», va exclamar Alejandra. Carmen Borrego no es va quedar enrere i va contraatacar: «No et consentiré que m'enfrontis més amb la meva mare i la meva germana, nena».

Segons els col·laboradors de 'Viva la vida', «estaven molt alterades. Van perdre totes les formes». Després del tall publicitari, Carmen Borrego va solidaritzar-se amb Alejandra i es va mostrar compassiva. La neta de María Teresa Campos, visiblement afectada, va preferir guardar silenci per calmar els ànims.