La princesa Elionor al costat del seu pare en un acte

El gran disgust de la princesa Elionor per culpa del coronavirus

La filla dels reis d'Espanya només ha fet que rebre males notícies aquesta setmana

La princesa Elionor és una fanàtica de l'esport. La filla gran dels reis d'Espanya, més enllà de complir amb les seves responsabilitats com a estudiant, també ho fa durant les seves activitats extraescolars. De fet, asseguren que és bona en hípica, tenis, voleibol, esquí, natació i, fins i tot, bàdminton.

Així doncs, no hi ha dubte que les filles de la reina Letícia i el rei Felip, tenen unes grans habilitats relacionades amb qualsevol mena d'esport. Ara bé, la decepció d'Elionor ha arribat després d'assabentar-se que no podrà seguir durant uns dies la seva rutina normal d'activitats. I és que a causa del coronavirus, no només s'han suspès les classes a la seva escola Santa Maria de los Rosales de Madrid, sinó que també totes les extraescolars les quals practicava de forma diària.

El positiu d'Irene Montero en coronavirus, fa saltar totes les alarmes a la Zarzuela

Però bé, en aquests moments, des de la Casa Reial saben més que mai que totes les prevencions seran poques, sempre que es conservi la salut dels seus membres. De fet, aquest mateix dijous s'han hagut de sotmetre a unes proves de coronavirus després que es confirmés el positiu d'Irene Montero, diputada i dona del vicepresident del govern espanyol Pablo Iglesias. Ella mateixa ha explicat a les xarxes socials que es troba bé, però que està aïllada a casa amb la seva família.

Casualment, Irene i Letícia es van trobar fa pocs dies i, per tant, les alertes han sonat més fortes que mai en suposar que la reina també podria donar positiu en el virus. Tot i que des de la Família Reial s'han encarregat d'assegurar que farien públics els  resultats, de moment no ha transcendit cap més informació que doni més mals de caps a una de les famílies més populars del país. La paciència, una vegada més, es converteix en la mare de la ciència.