Les sorprenents primeres paraules de Lucía Rivera després de trencar amb Marc Márquez

La model intenta superar la fi de la seva relació amb el pilot

Lucía Rivera ha encès les xarxes
Lucía Rivera continua amb la seva agenda professional tot i la ruptura | Instagram

Ha estat una de les separacions que més ha sorprès dins el panorama social. Fa pocs dies es confirmava que Marc Márquez i Lucía Rivera han trencat després de poc més d'any i mig de relació.

Fins al moment res feia pensar que hi hagués cap problema dins la parella. Finalment sembla que les complicades agendes laborals del pilot català de MotoGP i de la model els ha conduït a la ruptura. I és que tots han confirmat sempre que la seva prioritat és la seva carrera professional.

Possiblement per aquest motiu, no sorprèn que les primeres paraules de la filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera siguin de plena normalitat: «La vida segueix o això diuen, com si insinuessin que en algun moment s'hagués aturat», explicava 'Informalia'.  I ho feia després d'haver passat uns dies a Mèxic per un compromís laboral, però tenint temps per gaudir de les paradisíaques platges del, al qual va viatjar amb la seva mare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo que piensas y haces hoy, crea lo que tendrás mañana @currocanete

A post shared by LUCIA (@luciariveraromero) on

 

Tots dos passen pàgina a la seva manera 

Per la seva banda, i amb el mundial de motociclisme aturat, Marc Márquez continua també superant a la seva manera la fi a la seva relació. I és que encara que sense competició oficial en les pròximes setmanes, no pot evitar baixar d'una moto i aquest dimecres va estar practicant Motocross a Rocco's Ranch, un circuit especialitzat de Barcelona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MX

A post shared by Marc Márquez (@marcmarquez93) on


Comentaris

envia el comentari