El col·laborador de Sálvame Rafa Mora

El gran favor que Rafa Mora es veurà obligat a demanar a Telecinco per a salvar-se

El col·laborador vol fer les pràctiques en un programa que coneix molt bé

Si sou espectadors habituals de 'Sálvame' i Telecinco, segurament us haureu adonat que Rafa Mora ja no apareix amb tanta freqüència al plató de 'Sálvame'. El motiu podria ser perquè actualment està estudiant una carrera universitària de periodisme després d'haver superat la prova d'accés.

Rafa Mora podria ser redactor a Telecinco

Ara, el col·laborador juga entre dos mars, compaginant el seu treball a 'Sálvame' amb els llibres i els apunts. El valencià sempre ha dit que el seu gran somni és convertir-se en presentador de televisió i ocupar el lloc de professionals com Jorge Javier Vázquez o Emma García, però sap que per fer-ho amb totes les garanties, ha de formar-se i preparar-se en aquest sector tan competitiu.

El tertulià sempre es mostra molt agraït quan els presentadors de 'Sálvame' intenten ajudar-lo en la seva obstinació per donar el millor de si. Ara, centrat en aquest món universitari, Rafa Mora estaria pensant on poder realitzar les seves pràctiques universitàries per conèixer el món de la televisió des d'una altra perspectiva. Recordem que el seu pas per la televisió sempre ha estat davant de càmeres, però mai ha estat darrere com a redactor o guionista de programes.

Fa uns dies el col·laborador assegurava que estaria encantat de poder realitzar les pràctiques universitàries a la redacció de 'Sálvame', nodrint-se així de l'experiència i els coneixements dels seus companys de redacció, els quals no deu conèixer perquè els col·laboradors no acostumen a compartir espai de treball amb l'equip intern del programa.

També és cert que el col·laborador està pensant massa en el futur, ja que fins al tercer any de carrera no hauria de preocupar-se per les pràctiques. Haurem d'esperar per veure si Telecinco vol que Rafa Moro sigui un dels seus redactors. 

El col·laborador va fer un petit màster al programa 'Cazamariposas'

Recordem que fa uns estius, l'equip de 'Cazamariposas' va oferir-li a Rafa Mora convertir-se en un dels presentadors del programa, acceptant així diversos reptes.

En primer lloc, Rafa Mora va haver de traslladar-se a Barcelona, que és el lloc on es produïa i s'emetia el programa de Divinity. A més, l'equip liderat per Nuria Marín i Nando Escribano, va voler convertir el valencià en un professional de primera, ensenyant-li com funciona l'ofici i obrint-li una porta a l'univers professional, que segurament va animar-lo a inscriure's a la universitat.

Rafa Mora va ajudar l'equip a redactar els guions del programa i a buscar testimonis. El seu pas pel programa va ser efímer i la seva participació es va limitar a unes poques emissions, que van servir per donar vacances als rostres habituals del programa.

També 'Sálvame' ha deixat que el col·laborador presenti puntualment algunes de les emissions de 'Sálvame limón' quan Jorge Javier Vázquez s'absenta durant la primera hora del programa. Col·laboradors com Gema López, Alonso Caparrós o Lydia Lozano han estat alguns dels altres presentadors en absència de Jorge Javier.