Imatge de Monica Sirianni a la platja

'Gran Hermano', en xoc: mor amb només 37 anys l'exconcursant Monica Sirianni

La jove estrella de 'Gran Hermano' ha perdut la vida després de desplomar-se en un bar

Monica Sirianni, exconcursant de 'Grande Fratello' (versió italiana de 'Gran Hermano'), ha mort als 37 anys de manera totalment inesperada. La noia va perdre la vida divendres passat, 5 de maig, en un bar de la localitat de Sauveria Mannelli (Catanzaro, Itàlia).

Segons la premsa italiana, Monica Sirianni es trobava amb uns amics al bar, quan de sobte «es va sentir malament i es va desplomar».

Monica Sirianni perd la vida de manera completament inesperada

Monica Sirianni va sortir de festa amb els seus amics divendres passat, 5 de maig, i estava en un bar gaudint de la nit italiana. Tanmateix, tot es capgiraria molt aviat.

Segons relaten alguns mitjans italians, Sirianni va sortir del bar on era i, poc després, es va desplomar. Els amics que es trobaven amb ella en aquell moment van trucar a una ambulància i va ser traslladada a l'hospital de Soveria. Tot i això, la noia mai va arribar al centre mèdic perquè va perdre la vida en el trajecte.

De moment, es desconeixen les causes que van portar Monica Sirianni a desplomar-se. En aquest sentit, s'ha obert una investigació per aclarir què li va poder passar a la noia de 37 anys. D'una banda, la versió dels mitjans italians apunten que es va tractar d'un infart de cor. De l'altra, The Daily Mail va apuntar que hi podria haver implicació de terceres persones en la mort de la noia.

Imatge de primer pla de Monica Sirianni
Monica Sirianni va perdre la vida de forma inesperada. | Xarxes Socials

Monica Sirianni va ser una de les protagonistes de 'Grande Fratello'

La jove tenia només 25 anys quan va participar en la dotzena edició de la versió italiana de 'Gran Hermano', la qual va començar el 24 d'octubre del 2011. L'edició la va guanyar Sabrina Mbarek, però el curt pas de Monica Sirianni va causar molt d'impacte.

El pas de la noia pel concurs va durar poc més d'un mes, encara que la seva bellesa i personalitat va enganxar molt l'audiència. Així que Sirianni va aconseguir una gran fama a Itàlia. El seu pas pel concurs va estar marcat per haver tingut un idil·li amb un altre dels participants, Fabrizio Conti, malgrat tenir parella fora de la casa.

Així era la vida de Monica Sirianni

Monica Sirianni era filla de pares italians, però la família va acabar mudant-se a Sidney (Austràlia), que és la ciutat on va néixer la jove. Encara que ells no volien que la seva filla participés en el concurs per continuar mantenint una vida anònima, ella va decidir fer-ho i instaurar-se a Itàlia. Passat el temps, la noia va acabar allunyant-se del focus mediàtic i va continuar exercint la feina que tenia abans de saltar a la fama com a professora d'anglès. 

Finalment, el cos de sense vida de Monica va ser traslladat a Sidney, on els seus pares li van donar el darrer adeu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!