Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

La gran mentida de Belén Esteban: Andrea no ho tindrà

S'expliquen els motius de per què no hi ha embaràs

Des que Belén Esteban es va casar amb Miguel Marcos són molts els rumors que han indicat que podria donar-li un germanet a Andrea Janeiro. La col·laboradora de 'Sálvame' sempre ha dit que voldria tornar a ser mare. De fet, fa uns mesos va donar a entendre que el nadó podria arribar molt aviat. No obstant això, ha canviat d'opinió i així ho ha explicat a 'Cotilleo.es'. 

La 'mentida' de Belén Esteban

'Cotilleo.es' ha publicat que la col·laboradora ha 'enganyat' a l'audiència perquè fa unes setmanes deia que estava intentant tenir un fill, però ara ha canviat d'opinió. Les paraules de Belén van ser: «Si Déu vol, que vingui el nadó. Jo encantada de la vida. M'encantaria tornar a ser mare, sempre ho he dit». D'aquesta manera, reconeixia en públic que era possible que molt aviat pogués quedar-se embarassada i tenir un nadó amb el seu marit.

Tot i això, segons diferents rumors, a la seva filla Andrea Janeiro no li feia molta gràcia que la seva mare es quedés embarassada perquè ja té quaranta-set anys i, a més, és diabètica. Per aquest motiu, Andrea no voldria que la seva mare es posés en risc.  

La col·laboradora canvia d'opinió

La col·laboradora de 'Sálvame' ha canviat d'opinió o, almenys, temporalment. Les crítiques de la seva filla no han ajudat a apostar per la gestació. No obstant això, Andrea no ha estat la responsable d'aquest canvi d'opinió. 

En primer lloc, la crisi sanitària que s'està vivint en aquests moments pel coronavirus ha frenat a Belén Esteban i al seu espòs. La greu situació que s'està vivint a tot el món, els ha fet decidir que ara no és un bon moment per afrontar un embaràs. En segon lloc, 'Cotilleo.es' ha exposat que l'altra raó del seu canvi d'opinió és professional. A Belén, li han ofert ser el gran fitxatge d'un nou projecte i la proposta és realment interessant.

El nou projecte televisiu

Des de fa setmanes es va dient que Belén Estebal podria deixar 'Sálvame' per marxar com a col·laboradora a un altre programa de Telecinco: 'Viva la vida', dirigit per Raúl Prieto, qui va ser padrí del seu casament amb Miguel i, a més, és un dels seus millors amics.

Ara, però, s'ha revelat que aquest no seria el nou treball de Belén. Segons 'Lecturas', Raúl Prieto vol posar-se al capdavant d'una nova productora amb la qual realitzaria diferents programes per a la cadena. I li ha ofert a la seva amiga ser el gran fitxatge. Per aquest motiu, Belén Esteban tornaria a convertir-se en la gran estrella en solitari que va ser durant anys.

Un repte professional que, junt amb la pandèmia, ha frenat el seu desig de tornar a ser mare.