Pell de gallina pel presagi del pare de Paquirri fa 33 anys: ho encerta tot

Antonio Rivera tenia raó en tot el que va dir l'any 1987

Antonio Rivera, pare de Paquirri, acompanyat de la seva filla Teresa Rivera
El pare de Paquirri va encertar en tots els seus pronòstics | GTRES

El conflicte entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja és un dels temes més mediàtics del moment. La ruptura entre mare i fill ha estat un dels moments més sorprenents de la televisió. Kiko Rivera sempre ha estat molt unit a la seva mare, fins i tot ha arribat a confessar que Isabel Pantoja és la dona de la seva vida, la persona que més estima. Després del programa especial ‘Cantora, la herencia envenenada’, tot això ha canviat.

La família Rivera ha lluitat molt per recuperar el que és seu. No obstant això, Isabel mai ha volgut que els Rivera entressin en la vida del seu fill. Una de les coses que més ha dolgut a Kiko va ser quan va descobrir que els objectes personals de Paquirri, que segons Isabel havien estat robats, mai havien sortit de Cantora.

Atès que es van considerar com a robats, ni Fran ni Cayetano Rivera van poder recuperar res del seu pare. Aquesta història ha sortit ara a la llum, encara que hi ha una persona que ja ho havia pronosticat molts anys abans, l'any 1987, tres anys després de la tràgica mort de Paquirri.

La revista 'Lecturas' ha mostrat una entrevista que va concedir Antonio Rivera, és a dir, l'avi patern de Kiko Rivera. Aquesta entrevista es va fer abans de l'acord entre tota la família per al repartiment de l'herència de Paquirri. 

Cal recordar que a Kiko Rivera no li han permès conèixer al seu avi. «El dia que aquest fill de Paco sigui un home voldrà saber moltes coses perquè la mare l'ha perjudicat molt, ella ha llançat molta terra sobre el seu fill amb tot el que ha fet», va explicar Antonio Rivera l'any 1987 a la revista.

Sorprenentment, les prediccions d'Antonio Rivera s'han fet realitat. Han hagut de passar trenta-sis anys de la mort de Paquirri perquè Kiko Rivera s'adoni de tota la veritat. Els pronòstics d'Antonio Rivera s'han complert amb escreix.

Antonio Rivera tenia raó

El pare de Paquirri va culpar a Isabel Pantoja pel fet de no permetre-li veure al seu nét, Kiko Rivera. «Isabel Pantoja li va fer una gran ofensa a tots els Rivera, però en especial al meu fill i al fill que van tenir, el meu nét Francisco», va explicar a 'Lecturas'.

Cal remarcar que aquestes declaracions són de l'any 1987, ja que resulta pràcticament increïble que trenta-tres anys enrere aquest home hagués pronosticat tot el que està passant aquestes últimes setmanes. Kiko Rivera està totalment devastat. Se sent enganyat i traït per la seva mare. El DJ també sent una profunda tristesa per no poder haver conegut al seu pare i per haver perdut el contacte amb els seus dos germans.

Per si no n'hi hagués prou, Antonio Rivera va afirmar una cosa que s'ha fet realitat al 100%. «En un futur Kiko Rivera tindrà problemes amb tots els seus germans, que quan es barallin li diran: 'Escolta, que la teva mare ens va robar a nosaltres tot el que ens pertany'», va explicar el pare de Paquirri. 

Haurem d'esperar a veure què passa avui a Telecinco en el segon lliurament de ‘Cantora, la herencia envenenada’. Segurament, es reveleran moltes més coses. 


Comentaris

envia el comentari