Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb foto d'Emma García en primer pla, somrient, mirant a càmera i una foto petita de María Patiño

La gran notícia que ha rebut Emma García després del seu enfrontament amb María Patiño

Emma García s'oblida de les paraules de María Patiño a la gala en què rebia un premi de Cadena 100

Al món de l'entreteniment i la televisió, els enfrontaments entre presentadors solen ser un tema recurrent en els programes de cor. Un dels casos més recents ha estat el xoc entre Emma García i María Patiño, dues de les cares més reconegudes del nostre país.

No obstant això, malgrat les tensions, Emma García sembla que se n'ha oblidat en rebre una notícia que ha eclipsat qualsevol controvèrsia: un prestigiós guardó de Cadena 100. Un premi que reconeix la seva impecable trajectòria professional.

L'enfrontament de María Patiño amb Emma García

Fa uns dies, es va desencadenar un conflicte al plat de Ni que fuéramos. Tot va començar amb unes declaracions de María Patiño sobre Fiesta, el programa presentat per Emma García.

Captura de María Patiño com a presentadora de Ni que fuéramos
María Patiño carrega contra el programa que presenta Emma García | Canal Quickie

La de Ferrol va criticar durament el format i el contingut del programa de Telecinco. De fet, va arribar a qüestionar l'ètica i el professionalisme de la cadena.

Sembla que el motiu és que els han copiat una informació que va donar Ni que fuéramos en exclusiva.

"No dono crèdit que Fiesta parli d'una exclusiva donada per Canal Quickie", escrivia fent referència a la suposada exclusiva que van donar al programa.

María Patiño no ha revelat de quina informació parla. Tot i això, els seus seguidors han apuntat a la informació que Ginés Corregüela i Yaiza Martín s'han separat.

Festa no va esmentar el programa de Quickie mentre explicava la notícia. Per aquest motiu, María Patiño està força disgustada per com ho ha gestionat tot Emma García.

Emma García ha estat guardonada per Cadena 100

Enmig d'aquesta controvèrsia, Emma García va rebre un comunicat que ha posat de manifest la seva vàlua professional. Cadena 100 li ha atorgat el prestigiós Premi Número 1, un reconeixement que es lliura a figures destacades de l'àmbit cultural i mediàtic a Euskadi.

La gala de lliurament del premi va tenir lloc a l'atri del Museu Guggenheim de Bilbao el 10 de juny del 2024. Una data que Emma García recordarà per diverses coses, a més del guardó.

L'esdeveniment va coincidir amb dos esdeveniments molt importants a la seva vida. La celebració del seu 51è aniversari i l'esperada graduació de la seva filla Uxue.

Aquest premi ha estat concedit a Emma García per una carrera meteòrica a la televisió. Amb ell consolida encara més la seva posició com una de les presentadores més admirades i estimades d'aquest país.

Des dels seus inicis a canals locals i autonòmics fins a convertir-se en una de les cares més reconegudes de Telecinco. Un camí en què ha passat per grans programes. Com A tu lado, Mujeres y Hombres y Viceversa i Fiesta.

Captura d'Emma García amb cara de sorpresa a Festa de Telecinco
Emma García no vol entrar en polèmica després de les acusacions de María Patiño | Mediaset

Aquest reconeixement arriba en un moment particularment emotiu per a la presentadora. Per això, ha volgut compartir públicament la seva alegria i orgull pels èxits de la seva filla i pel suport constant de la seva família.

Lluny d'entrar en una disputa pública, Emma García va decidir mantenir una postura professional i enfocar-se a la feina. Cosa que és habitual en ella, ja que sempre es manté al marge de les polèmiques i manté la seva mira en el veritablement important.

Més tard, va decidir agrair el premi en una publicació a les seves xarxes socials. Ho va fer amb un carrusel de fotos i vídeos de com va ser el transcurs de la cerimònia.

"Quina gala més càlida, familiar i bonica amb els meus estimats amics de Cadena 100 ahir al Museu Guggenheim de Bilbao. Moltíssimes gràcies pel premi i per l'afecte! No es pot gaudir més de la música, la companyia, el sopar, la ciutat i la gran família que sou, som, a Cadena 100.

"¡Per molts balls més al vostre costat!", escrivia a Instagram.