Pau Donés en un concierto

La gran notícia que ha rebut la filla de Pau Donés dies després de la seva mort

L'última cançó de Pau Donés, 'Eso que tú me das', s'ha convertit en tot un èxit

 

Encara són molts els que s'intenten recuperar de la trista notícia de la mort  de Pau Donés, el cantant de Jarabe de Palo. La seva pèrdua va commocionar el món de la música, a més a més de tots els aficionats del grup que els havien acompanyat en els seus 25 anys de trajectòria. Després d'una lluita de  cinc anys contra un càncer de còlon, finalment el 9 de juny Pau va marxar amb només 53 anys. 

 

Quan els metges li van comunicar fa uns mesos que ja no hi havia res a fer amb la seva malaltia, el cantant va deixar-ho tot i va voler viure i gaudir del temps de vida que li quedava. Pau va voler recuperar el temps perdut amb la seva filla Sara, a més a més de gravar el disc 'Tragas o escupes', que va veure la llum el passat 26 de maig. 

 

La seva última cançó, dedicada a la seva filla

Pau Donés va voler acomiadar-se de la música amb aquest àlbum, en el qual també rendeix homenatge a la seva filla Sara amb la cançó 'Eso que tú me das'. La jove fins i tot apareix ballant al videoclip, i ara pot estar ben orgullosa del seu pare perquè la cançó s'ha convertit en la peça digital més venuda d'Espanya en la seva primera setmana d'estrena. 

 

La discografia de Pau Donés s'està convertint també en una de les més escoltades en els últims dies. 'La flaca', 'Bonito' o 'Depende' s'han situat al capdamunt de les llistes de 'Spotify', i fins i tot la cançó 'Agua' ha arribat a les 80 milions de reproduccions en aquesta última setmana, rememorant així l'èxit que va tenir en el seu moment i demostrant que la seva figura segueix més viva que mai a través de la música. 

 

L'any 2018 Pau Donés va retirar-se de la música per passar temps amb la seva filla Sara, amb qui es va traslladar a Califòrnia. El cantant ja va anunciar que allò era un «fins després» i no un adéu, i va acabar complint la seva promesa durant aquesta quarantena, quan va reaparèixer  a les xarxes amb la cançó 'Vuelvo'. Pau va afanyar-se a gravar el disc, el qual va poder escoltar acabar abans de la seva mort.