Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez

La gran quantitat de diners que Bertín Osborne paga cada mes a Fabiola pel divorci

Bertín Osborne i Fabiola Martínez han trigat diversos mesos a arribar a un acord pel bé dels seus fills en comú

Fabiola Martínez i Bertín Osborne han signat el divorci. L'exparella ha arribat a un acord econòmic que afecta també la custòdia dels seus dos fills en comú. Després d'un any separats, el cantant i la model han oficialitzat la seva ruptura així.

 

Una separació inesperada després de gairebé vint anys junts

Va ser el gener del 2021 quan Bertín Osborne i Fabiola Martínez van sorprendre amb la notícia de la seva ruptura sentimental. Després de gairebé dues dècades d'amor i dos fills en comú, la veneçolana i el cantant van optar per agafar camins separats.

Tal com ells van explicar, no hi havia terceres persones ni cap mena de desacord. Tot era fruit del pas del temps que, inevitablement, havia afectat el seu matrimoni.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez.
Bertín Osborne i Fabiola Martínez van estar junts més de divuit anys. | GTRES
 

Des de llavors les vides de Fabiola i Bertín han canviat molt. Mudances, nous projectes professionals i anades i vingudes a la seva bona relació. Ara a tot això se suma el divorci.

Segons ha explicat la model a la revista Hola!, ella i Bertín Osborne ja han arribat a un acord. Els ha costat molts mesos, però finalment han aconseguit els papers que fan oficial la seva ruptura matrimonial.

Tots els detalls sobre el divorci

La veneçolana ha aprofitat l'ocasió per revelar alguns dels aspectes econòmics que ella i el seu ex han signat en aquest document tan assenyalat. Pel que sembla, el presentador serà l'encarregat de les despeses dels seus dos fills en comú, Kike i Carlos. Fabiola Martínez ha preferit renunciar a la pensió i el seu sou es destinarà a les despeses pròpies.

Primer pla de Fabiola Martínez
Fabiola Martínez es pagarà les seves despeses. | GTRES
 

«Bertín està sent molt generós amb els nostres fills. Ell s'ocupa de les despeses dels nens i jo de mi mateixa amb el sou de la meva feina», ha comentat Fabiola Martínez.

L'ex de l'artista en té prou amb la seva feina com a directora de comunicació i màrqueting a l'empresa López Real Inversiones 21 i gestora de la Fundación Bertín Osborne. Aquesta última va ser creada al costat del cantant per ajudar les famílies que es troben la mateixa situació que ells amb el seu fill gran, Kike, que pateix una paràlisi cerebral.

Carlos i Kike són el més important

L'exparella sempre ha tingut clar que el que és primordial és el benestar dels seus fills en comú. Per això aquest repartiment s'ha fet pensant en ells principalment, que són el seu nexe d'unió per sempre.

Pel que fa a la custòdia, l'ex de Bertín Osborne també ha volgut parlar sobre aquest assumpte tan delicat. L'exmatrimoni ha decidit que ella es farà càrrec dels seus fills en comú.

Segons la model veneçolana, el presentador hi està d'acord perquè consideren que és el millor en aquests moments per als seus fills.

«No volíem que estiguessin cada setmana en un lloc diferent», ha assenyalat.

Imatge de Bertín Osborne amb el seu fill Kike
Bertín Osborne i el seu fill Kike. | CEDIDA
 

«No li posaré mai cap problema. El canvi és molt dur, i tots dos ens hi hem esforçat molt perquè no es noti», ha afegit.

Amb el divorci ja signat i la custòdia resolta, ara sí que l'exparella comença una nova etapa a les seves vides. S'espera que l'afecte que s'han tingut sempre segueixi intacte i que la cordialitat entre ells sempre hi estigui present malgrat tot.

Encara que ella ha assenyalat que no es truquen diàriament per compartir què hi ha de nou a les seves vides, segueixen mantenint el contacte necessari per als seus fills. Tots dos tenen clar que sempre tindran aquest nexe d'unió i que per aquest motiu continuaran sent part de la vida familiar de l'altre.