El gran sou d'Adara a Telecinco que ha revelat Ana Rosa Quintana

La guanyadora de GH VIP hauria guanyat una autèntica fortuna gràcies a les seves exclusives

Adara Molinero parlant de Gianmarco a 'Dissabte Deluxe'
Adara en una de les seves intervencions en 'Sábado Deluxe' | Telecinco

Adara Molinero s'ha convertit des de la seva participació a, 'Gran Hermano Vip', en la reina de la crònica rosa tant a Mediaset com a les portades de les revistes del cor. El seu pas per la casa de Guadalix ha generat hores i hores de programació a Telecinco.

'El programa de Ana Rosa' ha indagat en els possibles ingressos que s'hauria embutxacat la guanyadora de GH VIP durant els últims mesos, i el muntant final és una quantiosa xifra, inabastable per a la majoria dels espanyols. El programa ha estimat que Adara hauria guanyat uns 169.000 euros, tenint en compte el maletí de GH VIP, la seva participació a 'El tiempo del descuento', als quals ha acudit com a mera protagonista.

L'exhostessa de vol també ha generat quatre portades de revista, un canal propi a la plataforma de Telecinco 'MTMAD' i diversos programes de Mujeres y Hombres y Viceversa. A més, la seva intervenció a 'Supervivientes' com a defensora de la seva mare, Elena Rodríguez, recentment expulsada del concurs, l'ha col·locat en un altre disparador molt rendible per a la seva butxaca.

Adara relata la seva infantesa en una portada

La guanyadora de 'GH Vip 7' és el personatge principal d'avui a la revista Lecturas on parla en exclusiva de la seva 'punyent infància'. «El que vaig viure amb la meva mare em va destrossar la infància», explica l'exparella de Gianmarco.

Per Adara, la confessió que va fer la seva mare a 'El puente de las emociones' ha estat un veritable alliberament. «L'exnòvio de la meva mare em va destrossar». La madrilenya no havia parlat fins ara sobre els terribles episodis que va viure durant la seva infància, però el relat que va oferir la seva mare al programa ha provocat que trenqui per fi el seu silenci.

Adara ha parlat també del maltractament a què va ser sotmesa per l'exparella de la seva mare. «Em pegava on no em deixés marques». «El meu germà i jo sempre estàvem callats. Només amb mirar-me em feia por», relata totalment destrossada.

Adara i Hugo Sierra

Durant l'entrevista, la concursant de Gran Hermano ha aprofitat per parlar del concurs d'Hugo Sierra, pare del seu fill Martín. «Ho he passat molt malament des de casa. Moltíssim, no sabia què fer. Si defensava a la meva mare amb dents i ungles, havia de picar Hugo, i no volia», sentencia la model.


Comentaris

envia el comentari