El gran ensurt d'Eva González i Cayetano que els ha obligat a avisar a la Guàrdia Civil

La parella ha rebut diverses amenaces i temen per la seva integritat

Cayetano Rivera i Eva González passejant
La parella es va emportar un ensurt de mort i va haver de trucar a la Guàrdia Civil | Espanya Diari

Cayetano Rivera i Eva González no es troben passant el seu millor moment. El torero va interposar una denúncia a la Guàrdia Civil el passat mes d'abril per estar patint insults i amenaces, per unes declaracions que va realitzar sobre la tauromàquia.

 

Unes setmanes més tard, la parella es trobava passejant pel carrer amb el seu fill i es va endur un gran ensurt per la presència sospitosa d'un cotxe, que els estava seguint i pel qual van començar a témer per la seva integritat, a causa de les amenaces que havia rebut dies abans, en què diversos usuaris clamaven contra la seva família també, tal com ell mateix va mostrar en les xarxes: «Aquests són alguns dels missatges que rebo de suposats 'animalistes': «Hauries d'estar mort», «pren-t'ho com una amenaça a tu i a la teva família» o «vés amb compte, a veure si el dia de demà veuràs patir a algunes persones de la teva família».

 

Tot va quedar en un ensurt

Així que, presos pel pànic, van trucar a la Guàrdia Civil, que es va presentar poc després, i a la fi tot va quedar en res, doncs era un fotògraf que estava captant aquell moment.

 

Cal recordar que Cayetano s'està convertint en un ferm defensor del sector taurí, molt tocat durant aquesta pandèmia, i ha intentat cridar l'atenció repetides vegades sobre les dificultats que travessa el sector:

 

«El sector taurí està sent i serà un dels més afectats per aquesta situació dramàtica que estem vivint i entenem que, de la mateixa manera que altres indústries de la cultura, serà un dels que més tard reprendrà la seva activitat professional per les aglomeracions de gent que comporta el nostre espectacle. I és per això que no podem oblidar-nos de les persones, de les famílies que depenen tant directament com indirectament del món del toro per viure, de les ajudes que necessitarem per reactivar la nostra activitat professional».


Comentaris

envia el comentari