Marta Riesco i Antonio David Flores

La greu traïció que Antonio David no perdona a Marta Riesco

Pel que sembla, l'excol·laborador de Telecinco està molt dolgut amb la reportera

La ruptura de Marta Riesco i Antonio David Flores ja és oficial. I hi ha diversos motius pels quals la parelleta va decidir posar punt final a la relació després d'atrevir-se a pregonar-la als quatre vents.

                                                                                                  

Sembla que els rumors que deien que aquesta història venia de lluny eren certs, ja que, segons avança la revista 'Semana', feia dos anys que estaven junts.

No obstant això, insistien que havien iniciat la relació quan ell es va separar d'Olga Moreno.

Olga Moreno i Antonio David Flores somrient abraçats
Pot ser que Olga Moreno i Antonio David Flores s'estiguin replantejant el divorci | GTRES

Un divorci que sembla que finalment no es produirà. «Fa mesos que estic separat i, per tant, tinc dret a refer la meva vida», es defensava Antonio David.

«Vaig comunicar públicament la separació fa tres mesos. No tinc res a amagar. És cert que la Marta Riesco i jo estem junts».

Pel que sembla, qui ha dinamitat la relació és la mateixa Riesco, l'actitud de la qual ha molestat l'exguàrdia civil.

Imatge de la família Flores-Moreno fent-se una abraçada enmig del carrer
Antonio David no vol perdre la seva família | Europa Press

Al pare de Rocío i David Flores sembla que no li va fer cap gràcia que la reportera anés pregonant pels passadissos de Mediaset que estaven junts, quan ell intentava que Olga no se n'assabentés.

La guanyadora de 'Supervivientes 2021' ho donava tot pel marit i la família sense saber què hi havia al darrere.

Marta Riesco, per la seva banda, fins i tot ha posat en perill la seva feina «per parlar més del compte». No obstant això, hi ha qui considera que el que està fent la parella «respon a una estratègia: recuperar la calma i deixar que les coses tornin a lloc».

Els motius de la ruptura d'Antonio David i Marta Riesco

Molts dels companys de feina de Riesco no es creuen ni la seva versió ni la de l'exguàrdia civil. «Els arguments no ens casen. Dos dies després que ella sortís a 'Sálvame', Antonio David va atendre els reporters a l'estació de l'AVE i va dir: "Això ho posaran a 'Sálvame', que ho posin". Ell també va fer una interpel·lació».

El que l'exguàrdia civil no podrà perdonar és que «la reportera entrés a 'Sálvame' i tingués una conversa amistosa amb Jorge Javier».

Pel que es veu, Marta va dir a Antonio David que era un covard per no ser capaç de trencar del tot amb Olga. Està farta de ser l'altra, sobretot després d'haver donat la cara davant dels mitjans.

Primer pla de Marta Riesco
Marta Riesco ha passat unes setmanes complicades | GTRES

El que està clar és que tota aquesta situació ha fet que la reportera hagi decidit marxar de Telecinco.

I és que a 'El programa de Ana Rosa', l'espai on treballa, segueixen sense entendre a què juga la jove, que anava presumint pels passadissos de Mediaset de la relació amb Antonio David i a ells els ho negava rotundament, cosa que els ha molestat molt.

«El que crida l'atenció no és que hagin trencat. El que sí que m'ha deixat sorprès és que fes dos anys que estaven junts», expressava Joaquín Prat sense donar crèdit. «Canvia tota la pel·lícula».

Marta Riesco caminant pel carrer
Marta Riesco es planteja un canvi de vida | GTRES

I ja no només això, sinó que les exigències que Marta feia a Telecinco sembla que encara han tensat més la situació.

Considerant que ja havia aconseguit cert estatus a la cadena, la jove creia que es mereixia més hores en antena.

«Creu que es troba en el millor moment professional i que està desaprofitada", asseguraven. La reportera «fins i tot creu que es mereix una secció».

Unes peticions que no anaven enfocades només a l'aspecte professional, sinó també a cuidar la seva imatge. Just per això, Marta Riesco va exigir que no s'emetés «ni una sola imatge seva d'abans d'operar-se el nas».

Lamentablement, sembla que la jugada li ha sortit malament i ha acabat caient a la seva pròpia trampa. Tant és així, que les circumstàncies l'han superat.

Pel que es veu, la reportera està molt afectada i s'està replantejant seriosament el seu futur, potser lluny de la televisió.