Muntatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos.

Pilar Rubio llença una alarma sobre Sergio Ramos, que ja no pot més

Pilar Rubio veu com plouen les crítiques a Sergio per les seves constants lesions

Pilar Rubio està molt molesta amb les últimes informacions publicades pels mitjans francesos sobre Sergio Ramos. El defensa sevillà tornava a caure lesionat fa uns dies i ja comencen a especular que es tracta d'un «fracàs» de fitxatge. «De monumental error», ho considerava un altre diari.

L'últim any ha estat horrible per a l'internacional espanyol, que amb prou feines ha tingut continuïtat a causa dels problemes físics. Primer, va començar a caure de les alineacions del Madrid el gener del 2021 per culpa d'unes molèsties. I aquest contratemps encara el segueix perseguint fins aleshores.

Una de les persones que més pateix per Sergio és la seva dona, Pilar Rubio. Tot i que Pilar va decidir acompanyar-lo en aquesta aventura, l'experiència no es pot catalogar precisament d'enriquidora. Ella passa molt poc temps a París davant de la seva atapeïda agenda professional a Espanya.

El futbolista Sergio Ramos i la seva dona Pilar Rubio, posant en un photocall
Pilar Rubio està molt pendent de la recuperació de Sergio | GTRES

El futbolista ha tingut una participació pràcticament testimonial en aquest primer tram de temporada. En sis mesos tot just ha jugat 284 minuts repartits en cinc partits, quatre de Lliga i un de Copa.

Alguns mitjans, com 'Le Parisien', conegut per ser molt proper al PSG, es pregunta si estem davant del final del jugador. No obstant això, de moment té contracte fins al juny del 2023, i llevat que canviïn molt les coses, la seva intenció és complir-lo.

Els últims problemes físics del central andalús us poden deixar diverses setmanes a la infermeria. Encara que no ho han volgut confirmar, tot apunta que ho té molt complicat per enfrontar-se al Madrid a la Lliga de Campions. La trobada d'anada se celebrarà el 15 de febrer, mentre que la tornada serà al Santiago Bernabéu el 9 de març.

Es tracta, llavors, d'una data marcada al calendari pel marit de Pilar Rubio. Suposava per a Ramos una oportunitat molt bona per reivindicar-se davant dels que havien estat els seus aficionats, però també per retrobar-se amb Florentino Pérez, amb qui manté una relació molt tibant.

A més, cal no oblidar que el president li va presentar una oferta de renovació a la baixa. Però després de diversos mesos de negociacions, quan va intentar acceptar-la ja era tard, i és que se l'havien retirat, planificant el futur sense ell.

«Amb gairebé 36 anys, fa una mica més d'un any que està lesionat, sense veure el final d'aquesta espiral negativa. Davant aturades llargues i tornades fugaces a la competició, el gran defensor veu com el seu cos es nega a tornar a jugar», recull 'Le Parisien'.

De fet, el consideren un autèntic «mal de cap per al PSG» i la situació és un «calvari per al sevillà. Lluita per no veure arribar el final de la seva carrera abans del que s'esperava».

Pilar Rubio es prepara per a les crítiques que rep el seu marit

Alguns diaris són especialment durs amb Ramos perquè li retreuen el seu pobre rendiment des que a l'agost aterrés a París amb Pilar Rubio i la seva família. I és que creuen que Florentino ja intuïa aquest trist final.

Imatge de Sergio Ramos entrenant amb el PSG
Sergio gairebé ha tingut continuïtat en el PSG | EUROPA PRESS

És a dir, no consideren que el seu pobre rendiment sigui degut únicament a la mala fortuna, sinó que és una cosa molt previsible, sobretot després de comprovar els seus antecedents mèdics al club blanc.

Per això, resulta complicat «comptar-hi a llarg termini, ja que la seva debilitat física es manifesta ràpidament», lamenten. Ramos s'ha perdut la major part de la competició, i no són gaire optimistes amb la resta de campanya. Adverteixen que el club ha «d'aprendre d'aquest monumental error i recórrer a perfils físicament fiables», apunta 'Le Point'.

Però, per la seva banda, el que li dona més ràbia a Pilar Rubio és que aquesta recaiguda es produís quan Ramos estava començant a tenir continuïtat. Sí, perquè havia estat titular contra el Reims a l'últim partit de Lliga i a més havia marcat el seu primer gol amb la seva nova samarreta.