Primer pla de Bertín Osborne

Les filles de Bertín Osborne es posen en marxa pels problemes de salut del seu pare

Bertín Osborne preocupa molt la seva família pel seu delicat estat de salut

Fa uns dies Bertín Osborne deixava una mica preocupats els seus seguidors. «Em trobo extremadament cansat, extremadament esgotat», assegurava en un vídeo que va compartir a les xarxes socials. Aquest problema l'obligava també a cancel·lar alguns dels seus projectes professionals.

Els concerts que tenia programats al febrer es posposaran per d'aquí a tres mesos, amb tot el que això suposa. I com que no n'hi ha per menys, el seu estat també va posar en alerta les seves filles, sempre molt pendents d'ell.

«Segons el meu metge, són les seqüeles lògiques o, si més no, normals, d'una covid com la que jo he passat», revelava Bertín. Es va contagiar el passat mes de desembre, capgirant-li el virus els seus plans durant les darreres festes.

«He passat el Nadal sol, a casa confinat amb coronavirus. Nit de Nadal, Nadal i tot sol. Em posaven el menjar a la cuina i se n'anaven», va explicar.

Deixava entreveure que havien estat moments molt complicats per passar aquestes dates tan familiars en solitari. Per calmar els seus fans, al seu dia va explicar que «avui m'han donat l'alta. Encara amb una mica de tos i res, molt bé».

Filles Bertín Osborne
Les filles de Bertín estan molt pendents del seu pare | Europa Press

Però el darrer missatge publicat pel cantant convida a no abaixar la guàrdia, a seguir tenint-li respecte a la malaltia. Les últimes notícies sobre ell revelen que les seqüeles es mantenen en el temps. Si escau, en forma d'un esgotament extrem.

En un vídeo publicat a Instagram assenyalava que «en les últimes setmanes he tingut esdeveniments i ho he passat fatal. Estava que queia de cansament».

En vista d'això, Bertín Osborne va decidir prendre una decisió lògica, com és apartar-se un temps per recuperar les energies. «Les pròximes dues setmanes he decidit parar perquè no em trobo bé», confessava.

Molt pendents han estat totes les seves filles. Eugenia confirmava que «li han quedat seqüeles. Està més cansat del normal, però de seguida es posarà bé i seguirà amb la feina», reconeixia optimista.

És un període molt normal pel qual han passat moltes persones a causa del coronavirus. La situació, com confirmava ella, l'ha obligat a «ajornar compromisos, però és qüestió de temps i de seguida estarà normal», responia als mitjans.

El cantant aclaria que el concert que donaria al teatre Calderón de Madrid el dia 14 quedava ajornat al 9 de maig. «Indicar que les entrades adquirides seran vàlides per a la nova data». Aquells que no hi estiguessin d'acord podrien sol·licitar la devolució dels diners per la «mateixa via de compra», ha apuntat.

Sigui com sigui, el seu estat va preocupar molta gent. Especialment perquè no és habitual que el presentador caigui malalt amb tanta facilitat i es vegi obligat a cancel·lar actuacions.

Bertín Osborne encara no està recuperat

Malgrat que ja han passat unes quantes setmanes des que Bertín Osborne es contagiés, encara li queden seqüeles. Va tranquil·litzar els seus fans destacant que «no tinc res greu». Això sí, «no em trobo gens bé».

Els missatges d'ànim no es van fer esperar. Els seus seguidors li van escriure missatges com «espero que et milloris molt aviat» o «primer la teva recuperació».

Imatge de Bertín Osborne cantant durant un concert
Bertín, obligat a posposar alguns concerts del mes de febrer per culpa de les seqüeles del virus | GTRES

Es tracta d'un petit contratemps que s'allargarà uns quants dies i que li capgiraran els seus plans més immediats. Però el més important de tot és que torni a pujar als escenaris oferint el millor de si mateix.

Bertín és conscient que en el seu estat actual és pràcticament impossible treballar. Per això ha pres la postura d'apartar-se de manera temporal. Això sí, en molt poc temps ho tornarem a veure cantant.