Primer pla de Froilà de Marichalar

La Guàrdia Civil investiga un possible intent de segrest de Froilà

Froilà estava de vacances a Eivissa

Sí, no és fum. Froilà podria haver estat víctima d'un intent de segrest fa uns dies. El nebot del rei estava en una vil·la luxosa d'Eivissa amb uns amics quan un grup de persones armades va entrar a la vivenda. Ho van fer coberts amb passamuntanyes i amb gas somnífer, segons recull la premsa local. 

En primera instància, hi havia força dubtes sobre quines eren les intencions de la banda criminal: el robatori o el segrest. Tot i això, en les últimes hores han anat sorgint algunes informacions que desmentien aquesta última hipòtesi.

Victòria Frederica amb el seu germà i la reina Sofia
Froilà, a l'ull de l'huracà de la Guàrdia Civil per un possible intent de segrest. | GTRES

El gas somnifer, el gran interrogant

La periodista Cruz Morcillo ha explicat a El programa d'Ana Rosa que, quan va tenir lloc l'assalt, el net de Joan Carles ja no hi era. Va ser el personal del servei qui es va adonar de l'entrada dels lladres a la casa. 

Van ser aquests mateixos qui, de fet, van acabar trucant a la Guàrdia Civil. Segons després, es van personar a la vivenda fins a 18 agents policials. 

Imatge de Froilà de Marichalar fumant pel carrer
Froilà, sempre al centre de la polèmica, podria haver estat l'objectiu d'uns segrestadors a l'illa d'Eivissa. | GTRES

Uns passamuntanyes, la prova clau

El que crida l'atenció de la policia, però, és el gas somnifer. L'ús d'aquest és més que habitual en segrestos i, per això, investiguen el robatori a la vil·la on hi havia Froilà com a un possible intent de segrest. 

El cert, tot i això, és que a la mansió ja hi havia objectes de gran valor que podrien ser objectiu de la banda. Sense anar més lluny, segons la periodista esmentada, a la casa hi hauria un rellotge de la marca Richard Mille que el seu valor superaria les sis xifres. 

Finalment, cal esmentar que entre els presents també hi havia alguna cara coneguda. És el cas d'Aitor, fill de Guti i d'Arancha de Benito. De moment, cap dels dos s'ha pronunciat sobre els fets.