Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes

Un col·laborador de 'Sálvame', trencat després de l'ocorregut al bateig de la seva filla

En aquest dia tan especial hi va haver moltes absències importants

Gustavo González ho està passant malament. El col·laborador de ‘Sálvame’ guarda un sabor agredolç de la celebració del bateig de la seva petita Mía. Al paparazzi li hauria agradat celebrar aquest dia tan especial per a la seva filla, fruit de la seva relació amb María Lapiedra, al costat de tota la família, però no ha pogut ser.

Els seus fills majors, fruit de la relació amb la seva exdona, no van acudir a l'acte. Aquesta situació té entristit al col·laborador, ja que en aquest dia tan especial per a la petita, els seus germans van preferir no assistir-hi. Des de la seva separació, Gustavo González tracta de conservar una bona relació amb els seus fills majors, però sembla que no ho està aconseguint. I és que potser les formes en les quals es va trencar el seu matrimoni encara dolen als seus primogènits.

«En la cerimònia van estar molt presents perquè van ser anomenats i recordats i jo, lògicament, em vaig emocionar. Cal donar temps, jo vaig fer les coses molt malament, vaig fer un mal que espero que vagi remetent», ha confessat Gustavo González amb una certa emoció.

A més dels problemes amb els seus fills majors, Gustavo González va assenyalar que cap dels seus companys de programa li havia donat l'enhorabona pel bateig de Mía. «No passa res. En aquesta cerimònia va estar la gent que, bé, dins de les circumstàncies, es va poder perquè havíem de ser familiars i pocs amics», ha explicat.

De la gent que m'estima sí que e tingut aquest missatge. Són companys, sé que algun em té molt afecte i també he après a acceptar i a estimar d'aquesta manera», ha confessat el col·laborador de ‘Sálvame'.

Així va ser el naixement de Mía

Al voltant de les 20.30 hores del passat 23 d'abril, un alegre i emocionat Gustavo González connectava en rigorós directe amb ‘Sálvame’ per a donar el comunicat informatiu sobre com havia transcorregut el part. El paparazzi confessava que havia pogut tallar el cordó umbilical i que havia estat un moment d'allò més emotiu. «M'he menjat a petons a María durant el part i m'he menjat a petons a Mía quan ha nascut», confessava Gustavo quasi plorant.

A més, revelava que havia parlat amb els seus fills. «Als primers que els hi he anunciat el naixement ha estat als meus fills i m'han donat l'enhorabona. Estic segur que aquesta nena serà un nexe perquè ens acostem», explicava el col·laborador televisiu.

La veritat és que aquest nexe d'unió no és tan fort com Gustavo González pensava. Potser el pas del temps ajuda al fet que la relació entre la família torna a ser el que era.