Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

L'enigmàtica frase de Rocío Carrasco que no deixa clar si hi haurà reconciliació amb els seus fills

La filla de Rocío Jurado ha respost a algunes preguntes del reporter de 'Viva la Vida'

Després de diversos mesos d'aturada per culpa de la crisi sanitària, aquest cap de setmana ha tornat als escenaris de Boadilla del Monte el musical que produeix Rocío Carrasco en homenatge a la seva mare, Rocío Jurado.

El retorn de 'Que no daría yo' venia amb grans expectatives, ja que suposava la reaparició pública de la mare de Rocío i David Flores, del seu marit, Fidel Albiac i d'Anabel Dueñas, la protagonista de l'espectacle que durant els últims dies també ha estat objecte de crítiques per part d'antics amics i companys de treball. Torito, el reporter del programa 'Viva la vida' de Telecinco, va ser l'únic periodista que va tenir accés al camerino d'Anabel, en el qual també es trobava Rocío Carrasco i on totes dues dones van accedir a parlar amb ell.

Rocío Carrasco es trenca quan li pregunten pels seus fills

«Què arribarà abans, la vacuna contra el coronavirus o que tornis a tenir relació amb els teus fills?», va preguntar el corresponsal de Mediaset a la filla de Rocío Jurado. «La vida és com és», va ser la resposta que va oferir ella, amb la veu entretallada i donant per finalitzat aquest assumpte.

No obstant això, no va voler contestar a les preguntes sobre l'última entrevista que va fer el seu oncle, Amador Mohedano, en el mateix programa i on va parlar sobre la seva relació amb els seus fills. De la mateixa forma, tampoc va voler aclarir com està la seva situació econòmica després de les últimes notícies que ha llançat en exclusiva 'Lecturas' sobre el deute que té el seu marit.

D'altra banda, Rocío Carrasco sí que va voler respondre a les paraules del seu exmarit, Antonio David Flores, quan Torito li va qüestionar si pensava donar «un cop sobre la taula». «Els taures som bona gent», va dir ella llavors. Així mateix, ha volgut deixar clar que està travessant un gran moment en el seu matrimoni amb Fidel Albiac: «Porto amb ell 20 anys meravellosos, bé ja en són 21».

El reporter de 'Viva la vida' li va comentar que veia al seu marit «més treballat que mai» i davant això la filla de Rocío Jurado no va poder fer res més a afirmar-ho. «Oi què està bo? Està bo».