Gustavo González con americana rosa en el plató de Supervivientes

Gustavo González, atacat pel que va fer el dia que va morir el seu pare

Gustavo González sempre ha estat molt criticat per la seva manera de fer front a les adversitats

Gustavo González es troba en el punt de mira de la premsa rosa per la seva actitud després de la mort del seu pare.

'Sálvame' és un dels programes més polèmics de tots els temps. Després de més de 12 anys en antena, han aconseguit mantenir més que mai l'interès de l'audiència.

Aquesta actitud els atorga certa notorietat a les xarxes socials i, per tant, els dona els grans índexs d'audiència a què estan acostumats.

Les batalles mediàtiques que presenten s'originen a partir de la informació que tenen o per les situacions que ells mateixos provoquen. Ara, un dels seus col·laboradors s'ha convertit en el mitjà perfecte per aconseguir enganxar l'audiència.

La setmana passada va morir el pare de Gustavo González a 93 anys. La situació que es va produir a plató, però, no va agradar tothom i va fer que el tertulià i el programa rebessin crítiques molt contundents.

Gustavo González qüestionat altre cop per la seva actitud

Durant l'emissió del programa, es va anunciar la trista pèrdua que havia assotat la vida de periodista. El seu pare s'havia mort la nit abans, després d'una llarga lluita contra malalties de la vellesa. 

El periodista es volia mantenir al marge dels fets durant el programa, tot i que ho havia publicat al seu Instagram. D'aquesta manera, evitava convertir-se en notícia i que tothom preguntés coses.

De fet, quan va arribar no ho va parlar ni amb els seus companys ni amb la direcció del programa. Malgrat tot, la notícia va saltar i 'Sálvame' va voler fer un petit homenatge al pare de González. 

Després d'això, va explicar tot el que havia passat i va comentar com havien estat les darreres hores. «El fet que no hagi patit m'ha fet estar tranquil. He tingut el plaer d'acompanyar-lo durant el seu últim sospir i cap a les 05.30 del matí ha marxat».

Va afirmar que després d'estar unes hores fent família, va decidir anar-se'n a treballar. Tothom li va donar el condol i, de fet, li van dir que si ho necessitava podia marxar. Tot i això, ell va agrair els condols i va decidir quedar-se. 

Després dels fets, el públic no ha dubtat a criticar la seva actitud i qüestionar els seus valors. De fet, no entenen com s'ha comportat i no han dubtat a qüestionar-li mitjançant Twitter. 

La polèmica, ara, gira entorn de dos aspectes fonamentals. D'una banda, la capacitat que té Gustavo González de monetitzar i vendre la mort del seu pare. De l'altra, la decisió d'abandonar el tanatori per anar a treballar.

Molts consideren que aquesta decisió, tot i el secretisme, va ser intencionada. Ell volia ser-hi quan sortís la notícia. A més, si no volia explicar-ho públicament, no entenen per què ho havia compartit per xarxes socials. 

Per contra, qüestionen l'actitud del programa i la intencionalitat amb què van explicar la notícia. A més, van emetre imatges del difunt per atreure audiència, fet que no va agradar gens als espectadors.

No obstant això, alguns ho han considerat com una forma d'homenatjar el familiar del periodista. 

Sense cap dubte, tot i que l'actitud dels presents pot ser qüestionada, els motius reals d'aquest succés queden lluny. Pròximament, si el tertulià torna a parlar-ne, potser acabem sabent la veritat.

Tot pot haver quedat en un homenatge o en una forma subtil de vendre els fets. Així i tot, des d'aquí només podem donar el condol als familiars.