Primer pla de Pilar Rubio

Preocupació per Pilar Rubio: una imatge demostra que no està bé

Pilar Rubio ha tornat a Madrid i el seu aspecte ha fet saltar totes les alarmes

Pilar Rubio ha conquistat la premsa francesa res més posar un peu a París, però és inevitable que el seu cor segueixi a Espanya. La presentadora ha tornat a Madrid per a tancar unes gestions i el seu aspecte físic no ha deixat ningú indiferent.

Sergio Ramos no ha començat amb gaire bon peu al París Saint Germain, ja que una lesió li ha impedit debutar. Mentre es recupera, la seva dona ha tornat a Espanya per a resoldre uns assumptes que tenia pendents.

Pilar Rubio està encantada amb la seva nova vida, tot i que encara ha de recórrer un llarg camí per acabar d'adaptar-se. Els periodistes de França ja han començat a seguir-la, així que de seguida s'ha convertit en la nova estrella del país.

Sergio Ramos va signar un contracte molt suculent amb el PSG, i la mare dels seus fills no li va posar cap inconvenient. La família s'ha mudat a París per a començar una aventura marcada per la incertesa, ja que ningú sap com serà el futur de la presentadora.

Pilar era una de les cares televisives més ben pagades d'Espanya, però ha renunciat a la fama per acompanyar el futbolista. Recentment se l'ha enxampat en una actitud que ha fet saltar totes les alarmes, ja que sembla estar bastant trista.

Pilar Rubio i el seu futur incert a Antena 3

Pablo Motos no va trigar gaire a reconèixer que Pilar tenia un talent sorprenent davant de les càmeres. La dona de Sergio Ramos és una de les protagonistes del programa d'Antena 3 'El Hormiguero', ocupació que ara està en l'aire després de la mudança.

Pilar Rubio té intenció de continuar amb la carrera mediàtica, tot i que tothom desconeix quina serà la seva pròxima feina. És probable que viatgi des de França els dies que Pablo Motos vulgui comptar amb ella, tot i que també hi ha una altra opció.

La col·laboradora podria presentar la seva secció des de casa seva, cosa que generaria molta expectació entre l'audiència. Potser ha tornat a Madrid per parlar amb els responsables d'Antena 3 i formalitzar el contracte amb la cadena.

Molts periodistes s'han adonat que Rubio està bastant seriosa, cosa molt sorprenent tenint en compte el sentit de l'humor que té. Les últimes imatges que han sortit publicades demostren que no està passant un bon moment.

Pilar té un lloc assegurat a la televisió francesa

Rubio té una àmplia experiència en el món de l'espectacle: ha sigut reportera, presentadora i actriu. Actualment col·labora en un dels programes més vistos de la televisió, garantia perquè qualsevol productora la vulgui contractar.

No seria estrany que rebés alguna oferta per a treballar en un espai francès, ja que la premsa ja s'ha fet ressò de la seva presència. Pilar sempre ha cridat l'atenció pel seu aspecte, ja que sempre va molt elegant.

L'agència Europa Press l'ha fotografiat en un dels seus pitjors moments i tot i així està espectacular. Alguns experts han comparat el seu estil amb el de la reina Letícia perquè totes dues solen ensenyar les espatlles amb orgull.

Sergio Ramos està molt orgullós de la seva parella, i per aquest motiu sempre li dona suport en la seva carrera professional. Alguna vegada ha participat en els programes on Sara treballa, i tot per ajudar-la.

Hi ha qui assegura que és normal que la presentadora segueixi els passos del seu marit, ja que ell sempre ha remat a favor de la seva trajectòria. Alguns experts no estan d'acord amb aquesta teoria, ja que asseguren que ella hagués triomfat igualment sense ajuda de ningú.

L'actriu és tot un fenomen mediàtic. Prova d'això és que ha causat sensació a París només aterrar. Quant de temps trigarà a ser més famosa que el seu marit?