María Teresa i el seu xofer

Gustavo, la mà dreta de María Teresa Campos del que ningú es refia

María Teresa Campos ja es posa en el pitjor

María Teresa Campos podria tenir l'enemic a casa. Hi ha una sèrie d'esdeveniments que porten la família a sospitar de la mà dreta. Fa gairebé 30 anys que era al costat de la presentadora, però les filles de la comunicadora temen que no seria tan lleial com es pensaven.

L'acusen de filtrar informació a la premsa. Creuen que es va encarregar de difondre una trobada que va tenir lloc fa uns mesos a casa de la seva cap. En ell es van donar cita Kiko Hernández, Rocío Carrasco, Belén Rodríguez i Alejandra Rubio.

María Teresa Campos es va voler envoltar aquell dia dels seus millors amics. Hauria estat un dinar molt tranquil si no fos per la presència dels mitjans a l'entorn de casa seva. Algú s'havia encarregat d'avisar els reporters, encara que mai no es va saber qui va ser.

Terelu revelava fa uns dies a Sálvame que es trobava «molt decebuda» amb algú molt proper. «He aplicat el sentit comú i he arribat a conclusions que sé que no són errònies», va dir. S'expressava així després de detectar una sèrie de moviments estranys, sobretot, a partir de la retirada de la seva mare.

I tots els focus apuntarien cap a la mateixa direcció. Va assenyalar que «ahir vaig mantenir una conversa amb Gustavo i em va recriminar una mica que per què no li havia trucat a ell». Continuació assegurant que «jo li vaig dir que no sentia que hagués de ser jo qui li digués a ell, jo he donat per fet coses que són així».

María Teresa Campos i Gustavo passejant
María Teresa Campos sempre ha estat molt unida al seu xofer | GTRES

La presentadora de Mediaset va deixar entreveure que el xòfer estaria darrere d'aquesta filtració i que estaria compinxat amb Belén Rodríguez. Va explicar que quan va finalitzar la conversa ell va entendre perfectament els meus sentiments i el que havia passat.

María Teresa Campos sent molt afecte

María Teresa Campos sempre el va considerar com un fill, com un membre més del clan. Durant el seu relat, Terelu indica que l'assessor de la seva mare «em manifesta que no n'havia estat conscient. I jo li dic que faré un exercici per creure-ho perquè, si no és conscient, em sembla una malentesa per part seva».

El mes d'abril passat, María Teresa Campos posava a la portada de la revista Semana amb ell. Pretenia reconèixer la seva feina i la seva bona feina després de tant de temps junts. El definia com «el fill que mai vaig tenir».

Maria Teresa Campos i el seu xofer
El xofer va poder trair María Teresa Campos | Catalunya Diari

Destacava que «em cuida, em protegeix, és les meves mans i els meus peus». Per la seva banda, ell la considerava com una segona mare. Mantenen una relació molt estreta i tot fa indicar que continuarà sent així fins al final.

El xofer de María Teresa Campos fa gairebé tres dècades que està en aquesta família. I la seva tasca ha anat més enllà del que és purament professional, ja que estava considerat un més dins del clan. Fins i tot manté una relació estreta amb l'entorn de les presentadores.

María Teresa Campos té por

María Teresa Campos no va pensar mai que la podrien fer mal. Li va donar l'oportunitat de formar part de la seva família i considera que l'ha traït després de tot allò.

Estava tan implicat amb elles que, fins i tot, es va prestar a prendre-hi part fa uns mesos en un parell d'exclusives. Sap massa intimitats de Carmen, Terelu, Alejandra i de la seva cap. Hi ha una certa por que en el futur trenqui el seu silenci.

Si ho fes, podria provocar un enorme mal. No seria tan desgavellat que li donés per parlar arribat el moment. Sobretot si algun dia deixen de comptar amb els seus serveis.

Maria Teresa Campos, malgrat tot, segueix tenint una gran confiança en ell. No té previst acomiadar-lo, encara que alguna estrebada d'orelles li podria caure perquè no es torni a repetir la deslleialtat.