Pla general d'Arantxa de Benito

Guti i Arantxa Benito descobreixen el passat del pare del seu net i entren en còlera

Guti i Arantxa de Benito han vist sortir a la llum informacions negatives

Guti i Arantxa de Benito encara estan assimilant la notícia que la seva filla Zayra Gutiérrez, de 21 anys: està embarassada. La jove i el seu xicot, Miki Mejías, han donat la bona nova a través de les xarxes socials i han deixat de manifest com estan de feliços i l'amor que es professen. No obstant això, els pares potser no estan tan contents en conèixer les dades que s'han revelat del seu gendre. Així, han sortit a llum testimonis de persones que van estar a la vida del noi, que no el deixen en bon lloc. Per això, potser estan preocupats per la situació.

Guti i Arantxa de Benito coneixen els sentiments de la seva filla

L'exfutbolista del Reial Madrid i la presentadora són conscients que Zayra està molt enamorada del seu noi. Tant és així que a l'anunci que ha fet de l'embaràs també ha tingut paraules per a ell. Ha escrit que no pot ser més feliç pel pare que ha elegit per al seu fill, de qui està enamorada. Ha confessat que a ell li cau la bava cada vegada que li veu la panxa. Li dona les gràcies per donar-li el millor que li podien donar en aquesta vida i està segura que seran bons pares.

D'aquesta manera, la filla de Guti deixa molt clar que està feliç al costat de Mejías. Sabem que és un noi a qui li encanta viatjar i que durant els mesos que va estar vivint amb la seva xicota a Londres, on va treballar com a cambrer en un pub. Així va millorar el seu nivell d'anglès. A més, s'ha revelat que Miki ha jugat un paper clau perquè la seva xicota deixés les festes i les polèmiques. S'indica que és el responsable que s'hagi 'asserenat'.

Guti i Arantxa de Benito perplexos davant els rumors

Tot i això, els pares de Zayda han vist que no totes les informacions sobre el seu gendre són positives. Ja fa un temps es va especular que no era adequat com a parella de la noia i ara Sálvame ha decidit 'refrescar' aquesta informació: ha tret a la llum les declaracions que llavors van fer l'exparella d'ell i la seva exsogra.

En concret, la seva exparella va exposar el juny del 2021 que «és una persona manipuladora, t'aïlla dels teus amics, de la teva família, dels teus estudis i de tot». L'exsogra de Miki, per la seva banda, va explicar que ell «va ser un malson, de veritat, va destrossar la vida a la meva filla. Aquest noi és un ni-ni, que ni estudia ni treballa ni fa res».

És més, fins i tot el van descriure com a un noi gelós i egoista, per la qual cosa potser Guti i Arantxa estan preocupats per Zayra i el bebè que ve en camí. Tot i això, de moment la jove segueix defensant-lo davant de tots els rumors.

Fa temps, ella va afirmar que «és absolutament mentida tot, no han dit ni una veritat». Ara ho ha tornat a fer amb les declaracions d'amor i l'última ha estat precisament per a Sálvame després de revelar-se el seu embaràs. Exactament ha dit: «Em ve molt de gust ser mare i més amb la persona que he triat. Estem molt enamorats, no hi ha millor pare. Em cuida cada dia, ja em cuidava abans… imagina't ara».

Zayra Gutiérrez
Guti sap que la seva filla està molt enamorada, però ha sentit els rumors de Miki. | CatalunyaDiari

Sigui com sigui, amb el pas del temps veurem qui té raó.

▶️ Vídeo del dia