Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

«Ha fet el pitjor que podia fer»: nou anys de la pallissa de Rocío Flores a Rociíto

Ara es compleixen 9 anys del dia tràgic en què Rocío Flores va agredir la seva mare

Rocío Flores i Rocío Carrasco van posar fi a la seva relació de mare i filla fa  9 anys. Sí, fa tres dies, el 27 de juliol, es complia aquest lamentable aniversari. I diem lamentable perquè el que va desencadenar la separació de mare i filla va ser la pallissa que la jove li va propinar a la seva progenitora.

Com és d'imaginar, aquests dies estan sent molt durs per a la primogènita de Rocío Jurado quan recorda el que va succeir el 2012. I encara ho devia ser més tenint en compte el que va passar la mateixa nit a Telecinco. Es va emetre un especial d'Olga Moreno, la madrastra dels seus fills.

La cadena de Fuencarral va presentar una entrevista en exclusiva de la dona d'Antonio David. En aquesta va opinar del que Carrasco ha explicat a la seva sèrie documental sobre ella i sobre el seu marit. 

Aquest programa, per a molts mitjans i espectadors, no pot ser més desafortunat. Primer, per l'espai en si, i segon, perquè vegi la llum just quan es compleixen anys de l'esmentada agressió.

Un 'tràgic aniversari' per a Rocío Flores i la seva mare

El 27 de juliol de 2012 va ser quan la filla gran d'Antonio David va donar una pallissa a la dona que li va donar la vida. Ho va fer a casa, on la va deixar tirada a terra i amb diferents contusions per les quals va haver d'anar a l'hospital.

Aquest fet tan greu va donar lloc a una sentència condemnatòria per a la jove. Sentència que va determinar que havia estat l'autora de l'agressió, encara que ella va denunciar el contrari, i que va obligar mare i filla a separar-se. I així continuen, sense tenir cap tipus de tracte des de llavors.

Ara es compleixen 9 anys d'aquest episodi i Mediaset ha pres una decisió que ha estat titllada d'error. Ens referim a l'emissió de l'entrevista a Olga Moreno. 

En concret, el mitjà 'Periodista Digital' ha exposat que «Telecinco ha fet el pitjor que podia fer».

Sí, perquè llançar just en aquesta data el programa esmentat suposa ferir la filla de Rocío Jurado, ja que li haurà fet recordar tot el que ha sofert arran de l'agressió i per culpa del seu exmarit.

És més, per a molta gent aquest fet simplement ve a demostrar que la cadena només pensa en el morbo i en l'audiència. Sembla que s'ha oblidat del punyent testimoni que fa mesos Rociíto va donar a la seva docusèrie, que ha emès precisament aquest canal. Testimoni que a tots ens va emocionar i ens va fer adonar-nos del sofriment que ha patit.

 

Els espectadors donen suport a la mare de Rocío Flores

Davant l'emissió de l'especial d'Olga Moreno, moltes persones van voler mostrar suport i afecte a Rociíto. Per aquest motiu, van inundar les xarxes socials amb missatges de recolzament. Ho van fer amb tres hashtags: #AunaMadreNoSeToca, #MediasetCompliceDeMaltrato i #APOYOROCIO28J.

Amb el primer dels hashtags esmentats, molta gent va carregar contra la jove i van donar ànims a Carrasco amb missatges com «No em val cap justificació. A una mare mai se li posa una mà a sobre».

I també en són exemples els següents: «9 anys sense penedir-se del que ha fet i segueix volent fer-li mal a través de declaracions» o «L'agressora no només no li demana perdó, és que la humilia i la menysprea».

Per contra, amb el segon hashtag es carrega contra Telecinco per l'emissió del programa especial dedicat a Olga Moreno que es va emetre a la nit. Bona mostra d'això són missatges com «És més del mateix. Continuar amb la violència contra la víctima».

A més, amb aquestes iniciatives també es va incentivar que l'audiència no veiés l'esmentada entrevista. Es pretenia que acabés sent un fracàs per a indicar a Mediaset que no tot s'hi val. Hi ha línies que no s'han de traspassar.