Pedro Carrasco

Què va passar amb l'herència de Pedro Carrasco i els 400.000 euros que han desaparegut

Els diners de Pedro Carrasco enfronten la seva vídua i la seva filla

El nom de Pedro Carrasco torna a sortir a la palestra. I tot a causa del repartiment de la seva herència, ja que la seva vídua, Raquel Mosquera, assegura que va ser enganyada per Rociíto i que va percebre molt menys del que li correspondria.

Així ho confessava fa uns dies a Viva la vida. Tot i que ha passat molt de temps des de la seva mort, el tema ha tornat a ser rescatat per la perruquera. D'alguna manera pretén desemmascarar la filla de Rocío Jurado, a qui acusa de moure's únicament per diners.

Així doncs, qui va ser la dona de Pedro Carrasco va assenyalar que l'empresària es va quedar amb propietats que no li corresponien. De fet, va anar al plató de Telecinco amb proves. En concret, va ensenyar un dossier amb nou pàgines redactades cinc mesos després de la mort del boxejador.

En els esmentats documents es recull el repartiment dels béns de l'esportista. Alhora, el seu llegat va provocar que la bona relació que havien mantingut Raquel i Rocío saltés pels aires, així com se'n va fer ressò de l'acord aconseguit entre les dues.

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Pedro Carrasco sempre va assegurar que estava molt enamorat de la seva segona dona | Telecinco

Després de tants anys ho considera injust, admetent que va ser enganyada. Quan va morir el seu marit «jo estava molt malament. Vaig anar a l'acord sola, sense advocat, però ella sí que va venir amb un advocat i amb tot molt ben estudiat i organitzat».

Assenyalava que en tot moment va comptar amb el suport de la «persona amb què comparteix la seva vida», en referència a Fidel Albiac. Va explicar al programa que els immobles que es van repartir a l'herència tenien un valor molt inferior al del seu preu de mercat. Allò hauria beneficiat Rociíto, suposant-li a la perruquera una pèrdua d'uns 400.000 euros, estima.

Així, la filla de Pedro Carrasco hauria incorporat condicions a l'usdefruit de la vídua al quadern particioner. Segons un advocat que va oferir el seu punt de vista a l'espai de Telecinco, no és una pràctica gaire freqüent perquè «els usdefruits solen ser de per vida, no temporals com aquest».

En aquests documents, Rocío havia afegit que si la perruquera s'hi casava o hi convivia amb una altra parella, hauria de deixar la casa. El lletrat aclaria que «no estan correctament valorats els immobles de la víctima. Hi ha errors de càlcul molt sospitosos i la declaració d'hereus és una autèntica barbaritat».

Quan Raquel es va adonar de la decisió va decidir emprendre accions legals contra la dona de Fidel Albiac. «Li vaig posar una demanda per perjudicar-me en més de la quarta part», va assegurar.

En qualsevol cas, van arribar a un acord extrajudicial on «em compensen econòmicament en haver-hi irregularitats al quadern particioner». A més, es comprometia a no emprendre noves accions, malgrat que li corresponien més diners del qual havia obtingut inicialment.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Raquel i Rocío, amb Pedro Carrasco al mig | CatalunyaDiari

Pedro Carrasco era feliç al costat de la seva dona

Pedro Carrasco va passar els darrers anys de la seva vida al costat de Raquel Mosquera. Una dona que sempre va confessar el seu amor cap a ell, encara que Rociíto ho ha negat alguna vegada.

Recentment assegurava que el seu pare no només es penedia d'haver-se casat amb la perruquera, sinó també d'haver-la conegut. Fins i tot va anar més enllà i va assegurar que sempre va estar enamorat de la seva mare, fins i tot una vegada separats. Unes paraules molt doloroses a què va respondre la seva vídua.

«L'amor es demostra en vida i no amb documentals. Per descomptat que ell adorava la seva filla, però també m'adorava a mi. I és mentida que s'hagués penedit d'haver-se casat amb mi, ho diu per fer-me mal perquè és així», apuntava Raquel.

Fins i tot es va atrevir a dir que Pedro Carrasco l'estimava més a ella que la seva primogènita. Sobretot perquè ella havia estat al seu costat en els moments més complicats i no havia generat tants problemes.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco