Primer pla de Julia Janeiro.

Julia Janeiro, enfonsada amb el gran cop de Belén Esteban a les xarxes socials

Julia Janeiro s'ha quedat bocabadada en veure el que ha passat

Julia Janeiro des que va complir la majoria d'edat sembla que va deixar de manifest que volia convertir-se en tota una 'influencer'. Sí, perquè una bona mostra és que 'treballa' en aquesta línia compartint a Instagramels seus estilismes, els seus viatges i fins i tot la seva alimentació.

Però, encara que ho intenti no pot estar a l'altura de Belén Esteban, la mare de la seva germana Andrea Janeiro. I és que la filla de Jesulín ha vist que la col·laboradora de Sálvame ha fet un salt internacional a les xarxes i sense voler. Ho ha fet ni més ni menys que de la mà de l'empresària i bloguera italiana Chiara Ferragni.

Julia Janeiro, perplexa davant del vídeo que s'ha fet viral

La primogènita de María José Campanario ha esdevingut una figura molt coneguda a Instagram, on té més de 230.000 seguidors. Tot i això, encara no pot competir en popularitat amb Belén, ja que té un milió de fans. Però és que, a més a més, la mare de la seva germana s'ha fet popular internacionalment en els darrers dies.

El que ha passat és que Chiara, que té la seva pròpia marca de moda i que té 27 milions d'incondicionals, ha imitat 'La Esteban'. La italiana ha pujat diversos vídeos a les seves xarxes durant la desfilada de Dior a la Setmana de la Moda de París, i un fa referència a la col·laboradora de Sálvame.

Belén Esteban i Julia Janeiro
Julia Janeiro ha vist el que ha aconseguit Belén Esteban | CatalunyaDiari

A l'esmentat vídeo compartit a TikTok, l'empresària fa un 'playback' d'unes de les frases més conegudes de Belén Esteban. Exactament, amb les celles arrufades i posant morros, apareix dient: «Perdona? Perdona? Estem bojos o què?».

Julia Janeiro no es pot creure l'èxit de Belén

La filla de Jesulín i Campanario s'ha quedat perplexa amb el 'boom' que ara viu Belén. I és que el vídeo de Chiara imitant-la s'ha fet viral a tot el món. Bona mostra d'això és que ja ha aconseguit superar la barrera dels 345.000 'm'agrada' i dels 2.200 comentaris.

Molts són els fans de l'ex del torero que també s'han quedat estupefactes per la imitació de la 'influencer'. Per això, no han dubtat a donar la seva opinió al respecte amb paraules com «Chiara utilitzant àudios de Belén».

En aquesta mateixa línia en trobem d'altres com a «Ferragni fent servir un àudio d'Esteban és tot el que necessitava» o «Això és pura fantasia». Sense oblidar tampoc: «Estic al·lucinant», «Ja ho he vist tot a la vida» i «Però això ja és multiunivers? Un àudio de Belén, estic plorant».

Però aquí no hi ha quedat tot, ja que també han escrit missatges com ara: «Això és el més surrealista que veuràs avui», «Em pixo» o «Quina fantasia, per Déu!».

Belén Esteban.
Julia ha vist que els fans de Belén han quedat encantats amb el vídeo viral i fins i tot la comparen amb Ferragni | GTRES

És més, fins i tot n'hi ha que no han dubtat a deixar de manifest que amb aquest vídeo a TikTok s'uneixen a dos ídols. I ho han exposat dient: «Mare meva, una reina amb una altra reina», «És el millor que he vist a la vida, dues deesses» i «Les reines d'Itàlia i Espanya».

▶️ Belén Esteban recibe otro duro varapalo en su peor momento

És cert que totes dues són molt conegudes als seus respectius països, que arrasen a les xarxes i que són dones de negocis. Això sí, es mouen en cercles molt diferents. Mentre que Chiara està centrada en el món de la moda, Belén Esteban aposta per la televisió i també pels productes d'alimentació.