Verónica Forqué somrient

Els hereus de Verónica Forqué descobreixen que ha arribat el dia més important

Verónica rep un homenatge pòstum al seu barri

La mort de Verónica Forqué, el 13 de desembre del 2021, va causar consternació, ja que l'actriu va ser trobada sense vida al seu habitatge de Madrid . Va ser un xoc absolut per a tots els que adoraven aquesta dona que es feia estimar.

Ja ha passat més d'un any des que ens va deixar la icònica artista i filla del director de cine José María Forqué. La veritat és que avui ha arribat el dia perquè es dugui a terme un homenatge pòstum de Forqué i els familiars estan més que satisfets. Estem parlant d'una iniciativa proposada pel partit polític Más Madrid, que es va aprovar al ple de la Junta Municipal del Districte de Chamartín.

Serà aquest 18 de gener quan personatges com ara Ana Belén, Víctor Manuel, Miguel Ríos, Juan Echanove i l'escriptora Maruja Torres li brindin l'homenatge que es mereix.

Verónica Forqué donarà nom a uns jardins al seu barri de Madrid

Segons el portal 'Jaleos' de El Español, avui al matí passades les 12 del migdia tindrà lloc aquest acte: la inauguració d'uns jardins dedicats a la memòria de Forqué.

En aquests jardins, hi haurà una placa que es descobrirà on se'n llegirà el nou nom. Els 'Jardines Verónica Forqué' estaran ubicats a la intersecció dels carrers Víctor de la Serna 14 i Pintor Ribera 2B al barri madrileny de Chamartín. A més, casualment, a menys de 300 metres dels seus jardins hi ha la casa on va ser trobada sense vida la popular actriu.

L'homenatge a l'actriu: dimecres 18 de gener a les 12:30 h

A l'acte d'aquest matí, María Iborra, la primogènita de Verónica Forqué, llegirà una emotiva carta en què recordarà la seva mare. A més, diverses personalitats de l'Ajuntament de Madrid estaran presents en aquest acte tan emotiu, entre els quals hi haurà: Andrea Levy, delegada de l'Àrea de Govern de Cultura, Turisme i Esport, i Begoña Villacís, vicealcaldessa de Madrid.

Tanmateix, és evident que l'alegria que desprèn la família per aquest homenatge potser arriba una mica tard. Certament, però, servirà perquè quedi a la memòria de tots una artista que tant ens va fer gaudir en vida de la seva feina.

Els dubtes sobre la casa on vivia Verónica Forqué

Més enllà d'aquest homenatge tan especial per als seguidors de Forqué, queda per saber què passarà amb la casa on vivia l'actriu fins aquell fatídic 13 de desembre del 2021.

Muntatge de Verónica Forqué i la seva filla
María Iborra, filla de l'actriu, haurà de parlar amb els seus cosins abans de vendre el pis. | Catalunya Diari

Segons apunten des de El Español, encara no s'hi ha pres cap decisió. «El que sí que et puc dir és que en aquests moments al pis estan vivint uns familiars. L'última paraula la tindrà María, però d'acord amb altres familiars», explica una font a què ha tingut accés el mitjà digital.

Cal assenyalar que l'habitatge on vivia Verónica Forqué era herència dels pares, per la qual cosa hi ha més actors convidats en aquest assumpte. Per exemple, Verónica tenia un germà anomenat Álvaro que, encara que va morir, tenia fills. Per això, la filla de Verónica Forqué haurà de parlar amb els cosins abans de prendre qualsevol decisió sobre l'esmentat pis en qüestió.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp