Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco

Hi ha data per la tornada de Rocío Carrasco a Telecinco: «Estem preparant el nou»

David Valldeperas, amic de Rocíito, no té por davant les amenaces d'Antonio David Flores

Antonio David Flores segueix posant contra les cordes tots aquells que han volgut fer-li mal arran de la docusèrie de Rocío Carrasco. Un dels principals objectius que té al punt de mira és David Valldeperas, gran amic de Rociíto i amb responsabilitat a la producció del documental, i així ho ha fet saber.

Té intenció de portar als jutjats «tots aquells que s'han assegut als platós parlant lliurement» d'ell, i assegura que la responsabilitat és als jutjats, «no a la tele». Antonio David ja ha fet el primer pas, amb una victòria contra La Fàbrica de la Tele, productora de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Davant això, Valldeperas assegura que està molt tranquil i que no té por de Flores. A més, el director de Sálvame assegura no està al dia de tot el que Antonio David diu al canal de Youtube. «No el segueixo», informava contundent. Convertit en un dels grans amics de Rociíto, també envia un missatget a Flores: ja estan preparant la segona part de la docusèrie, que explica que tot i que estava previst per l'estiu, «el veurem aviat».

Antonio David amb mascareta en un acte de la Marea Blava
Antonio David amb mascareta en un acte de la Marea Blava | cedida

Aquest fet també explicaria l'estranya desaparició de Carrasco de 'Sálvam', on va arribar, fins i tot, a tenir la seva pròpia secció. Sembla que els enregistraments d''En el nombre de Rocío' ja s'han posat en marxa. De fet, molts s'atreveixen a assenyalar que la segona part de la docuserie ocuparà el buit deixat per 'Secret Story'. El reality de Mediaset ja es troba a la recta final, i malgrat que va ser una gran aposta per substituir el mític 'Gran Hermano', no ha obtingut l'èxit esperat.

La tornada de Rocío Carrasco, cada cop més a prop

Per tant, ben aviat, tornarem a tenir la filla de 'la més gran' a les nostres pantalles a partir del desembre. En aquesta ocasió, Carrasco arriba decidida a carregar contra la seva família, parlant sobre la seva relació amb els Mohedano i els motius del seu distanciament. A més, promet defensar la seva versió amb documents originals de la seva mare, que perjudicarien tots els membres de la família. La dona de Fidel Albiac està a punt d'enfundar-se novament el vestit de color granat i defensar la seva veritat.

Muntatge d'una foto de Rocío Carrasco amb bitllets de fons i un subtítol que diu 'Contar la verdad... para seguir cobrando'
Rocío Carrasco s'ha convertit en la protagonista absoluta de la premsa del cor | La Noticia Digital

Tot i això, no ho tindrà fàcil, ja que els Mohedano pensen plantar-li cara. De fet, fins i tot han mogut fitxa. Per començar, tant Rocío Flores com Gloria Camila i Rosa Benito estan ben situades com a col·laboradores a Telecinco. Totes tenen un clar enemic a batre, i estan esperant la data de l'estrena per actuar i desmentir les seves paraules.

La filla d'Ortega Cano ja va fer el primer pas després d'estrenar-se a 'Ya son las ocho', on deixava molt clar que Rocío Jurado va tenir «tres fills, no una». Gloria Camila va denunciar que, en veure que s'emetria el programa, va decidir que com a filla legítima li corresponia «el dret de conèixer tots aquests documents». Per això, la jove va decidir demandar legalment Carrasco, ja que considera que «la memòria i la integritat d'una persona s'han de respectar encara que no estiguin en vida».