Fernando Ligués i Amelia Bono

Hi haurà sorpreses: Tot allò que ningú explica de la nova parella d'Amelia Bono

S'han revelat detalls de Fernando Ligués, l'actual parella de la filla de José Bono

Aquesta setmana s'ha fet pública una exclusiva relacionada amb Amelia Bono. En concret, la revista 'Hola!' publicava imatges seves amb el seu nou xicot, un financer de 47 anys anomenat Fernando Ligués. Com és lògic, el descobriment d'aquesta nova relació ha generat un gran interès. No només perquè ella ha tornat a trobar l'amor després de la seva ruptura amb Manuel Martos, sinó també per conèixer la biografia de la nova parella. Ja se'n saben alguns detalls.

Així és Fernando Ligués, el recent amor d'Amelia Bono

Tan bon punt s'ha destapat el nou romanç d'Amelia, molts periodistes han començat a indagar. Ho han fet per tal, entre altres coses, de conèixer a fons a l'home que ha aconseguit conquistar-la. I entre aquests periodistes hi ha Saül Ortiz, que ha publicat dades desconegudes de Fernando. Ha estat a '20 minutos', mitjà que ha revelat que Ligués està divorciat de la seva dona, Maria Teresa, des de fa dos anys i que és pare de tres fills.

A la notícia, fonts properes a Ligués exposen que és una persona molt divertida. Fins i tot, han afegit que «guanya en les distàncies curtes». Una curiositat que sorprèn és que l'ex de Ligués i la seva actual parella es coneixen. És més, formaven part de la mateixa colla de Marbella, la colla de la urbanització Guadalmina.

El diari 'ABC' també ha volgut explicar als seus lectors com és aquest nou famós. S'ha revelat que «és molt esportista i generós», que prové d'una família ben posicionada i que actualment és soci directiu d'una empresa. Així mateix, entre els amics de Ligués hi ha Lluís Alfons de Borbó i la seva dona, Margarita Vargas, a més de diversos influencers del nostre país i fins i tot amb reconeguts empresaris.

Les pors de la parella d'Amelia Bono

A través d'una amistat és com va començar la relació entre l'exdona de Manuel Martos i el seu actual company. Però aviat va sorgir la flama de l'amor i els dos van apostar a fons per la relació. Tant és així que, segons Ortiz, ell no va dubtar a parlar-li de la relació al seu ex. Fernando i María tenen bon tracte, se segueixen estimant i ell mateix volia que se n'assabentés a través d'ell mateix. Li ho va explicar le mes de setembre.

Precisament, a Ligués el que més el preocupa de la seva relació actual és que faci mal als seus fills i la seva exdona. Vol evitar que pateixin per la possible persecució mediàtica a què els mitjans i els paparazzis els puguin sotmetre. Però, a més, Saül Ortiz explica que l'empresari «està inquiet i preocupat, perquè és conscient que es traurà pols als seus aspectes vitals i podria haver-hi sorpreses».

El que no sabem és a què es refereix quan parla de sorpreses. Caldrà esperar per sortir de dubtes, encara que estan sorgint tota mena de rumors. Entre aquests, que ell va mantenir una relació anterior amb una altra famosa. Mentre es continuen publicant més i més dades, tant el financer com la filla de José Bono han preferit no confirmar ni desmentir res. Continuen centrats en la seva vida personal i professional, gaudint dels seus fills i de la felicitat.