Sergio Ramos i Pilar Rubio vestits de gala

'No és veritat': El problema familiar que oculten Sergio Ramos i Pilar Rubio

Els rumors sobre una possible enemistat entre Pilar Rubio i la seva cunyada, Lorena Gómez, sonen cada vegada amb més força

Sergio Ramos va abandonar la capital d'Espanya per posar rumb a París, la Ciutat de la Llum, però el focus mediàtic no ha deixat de perseguir-lo, tant a ell com a la seva família. Tant és així, que els rumors sobre una enemistat entre Pilar Rubio i la seva cunyada, Lorena Gómez,  sonen cada vegada amb més força. Ja fa temps que sonen, pràcticament des que la col·laboradora va fer pública la seva relació amb el central, però tant ella com Gómez sempre han volgut evitar la polèmica.

És evident que entre elles no hi ha una relació tan afectiva com la que hi ha entre els germans René i Sergio Ramos. Entre ells la connexió és evident, i de fet, el mateix René és el representant del flamant jugador del París-Saint Germain, però la relació de les seves respectives parelles no encaixa de la mateixa manera. Lorena va oferir una entrevista a l'estrena de 'WAH' a Madrid, en què va mirar d'aclarir els rumors tot assegurant que els comentaris són «mentida».

Lorena Gómez criticava que «la gent especula perquè potser no ens veuen prenent copes o sortint per aquí, però no hi té res a veure». «Al cap i a la fi, cada relació la coneix un mateix, i jo estic molt contenta amb tota la família i és això el que importa», explicava la cantant, tancant el tema i referint-se sense ser explícita a Pilar Rubio. Sí aquestes declaracions són certes, només el temps i les aparicions públiques ens ho faran saber.

Per la seva banda, la de Lleida va utilitzar el seu perfil d'Instagram per explicar com se sentia amb la tornada dels concerts. Gómez destaca «la satisfacció que, a poc a poc, tot va tornant a la normalitat». Unes paraules que també podrien referir-se a altres àmbits de la seva vida, encara que la cantant insistia que «els espectacles ja no són un anhel, i poder ballar en públic, aplaudir, cantar i gaudir ja és una realitat».

Després d'un concert, Lorena reconeixia que «feia molt que no veia una cosa així. Com a cantant, em vaig sentir molt orgullosa de veure tant talent a dalt d'un escenari. Tantes persones que porten lluitant tota una vida per la música ahir van brillar», va sentenciar. Com sempre, la jove ha volgut evitar les males llengües i s'ha centrat en la seva carrera.

La polèmica que envolta a Sergio Ramos

Aquest no és l'únic «petit problema» a què s'ha hagut d'enfrontar Sergio Ramos. Encara que pel fet de ser una de les cares més conegudes del nostre país és innegable que sorgeixin els rumors entorn seu, mai és favorable que aquests tinguin a veure amb la seva família. Des que va abandonar l'equip en el qual va créixer per tenir noves oportunitats a París, la pressió no ha jugat favor seu. Els mitjans francesos comencen a generar nervis sobre els motius del seu retard a l'hora de debutar amb el PSG.

El central encara no s'ha recuperat de la seva lesió a la cama esquerra, i no té prevista una data de tornada als terrenys de joc. Per demostrar que no està passant pel seu millor moment, el sevillà ha llançat un missatge a Instagram carregat d'intencions. Amb una imatge del seu rostre amb la paraula 'Valentia' escrita al front, Sergio Ramos ha volgut trencar el seu silenci. «Perquè les nostres emocions i pensaments no han de ser un tabú», explicava al peu de la foto.