La cara d'Andrea Janeiro

Adoptar, l'única opció perquè Andrea Janeiro tingui un altre germà

Belén Esteban no vol donar detalls al respecte

Belén Esteban ha confessat que es vol tornar a casar amb Miguel Marcos i tenir un fill amb ell, tot i que no serà fàcil. Al seu moment no es van poder casar per l'església perquè la princesa del poble ja havia estat casada amb Fran Álvarez.

La televisiva ha aconseguit legalitzar la seva situació i està molt il·lusionada per passar per l'altar al seu poble, Paracuellos de Jarama. Però això no ho és tot, també vol ampliar la família i donar un germà a Andreíta, que està encantada amb aquesta intenció.

Andrea Janeiro té dos germans per part de pare, tot i que amb prou feines té relació amb ells perquè viuen en altres diferents. Sempre s'ha comentat que amb Julia té un vincle més estret, encara que els últims esdeveniments insinuen el contrari.

Julia Janeiro ha tingut l'oportunitat de quedar amb la seva germana en més d'una ocasió, però no han arribat a fer-ho. Els reporters persegueixen la influencer a tot arreu, així que si quedés amb la seva germana, tothom ho sabria.

La col·laboradora de 'Sálvame' és conscient d'això i vol que la seva filla tingui bona relació amb els seus germans. La família de Belén sempre ha estat molt unida i vol que Andreíta experimenti una sensació similar.

La relació amb Miguel Marcos funciona a la perfecció, motiu pel qual està disposada a fer un pas més i tenir un fill amb ell. No obstant això, ja té una edat que podria generar-li problemes en l'embaràs, de manera que només té una opció: adoptar.

Belén Esteban, sobre el seu futur fill: «Ho tenim parat»

Belén sempre ha fet pública la seva vida, així que també va explicar que volia tornar a ser mare. Ara es penedeix d'haver estat tan sincera, perquè no té la mateixa il·lusió, tot i que sí que pretén ampliar la família en un futur.

Durant la roda de premsa que va concedir per a vendre els seus nous productes d'alimentació, va parlar sobre aquest tema. «No em faria res, però ara mateix no és tan important com abans, quan em vaig casar. Ara estic més paradeta».

Miguel Marcos és un home bastant discret, tot i que la seva dona l'ha situat al punt de mira en més d'una ocasió. Va revelar que volia ser pare i ella desitjava complir el somni del seu marit, tot i que ara no té les mateixes ganes.

Esteban és conscient que totes les declaracions que fa tenen molta repercussió, i no vol generar problemes a Andrea. La jove vol passar desapercebuda, per això no està a gust quan la seva mare parla de coses que també tenen a veure amb ella.

Andrea Janeiro vol tenir un germà

Andrea Janeiro ja té un germà, el fill petit de Jesulín, però gairebé no té relació amb ell, així que li agradaria tenir-ne un altre. No obstant això, prefereix que Belén no parli del tema públicament, i aquesta ho ha respectat.

L'última vegada que la premsa li ha preguntat sobre aquest tema ha respost: «No vull que em preguntin més pels fills». Té intenció de portar aquest assumpte de manera discreta, perquè sap que el procés és bastant delicat.

Tot fa pensar que la princesa del poble no es podria quedar embarassada de manera natural, així que ha de recórrer a l'adopció. En aquests casos, especialment la gent famosa, ha de guardar silenci per no perjudicar el procediment.

Andreíta podria estar a prop de complir un dels seus majors somnis, tot i que caldrà esperar un temps per a veure si es fa realitat. Belén Esteban ha complert la voluntat de la jove i serà més previnguda quan parli d'un tema tan delicat.