Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic

Tremola tot: Enrique Ponce va trair Paloma Cuevas, però no sent-li infidel

El torero hauria trencat la promesa a la qual havien estat fidels tant la seva exdona com la seva exfamília política

Fa més d'un any va passar una cosa totalment inesperada: Enrique Ponce i Paloma Cuevas es van separar. La que va ser una de les parelles més consolidades (i envejades) del panorama televisiu trencava definitivament per a sorpresa de tothom.

Però per què es va acabar l'amor? L'anunci de la ruptura va coincidir amb l'aparició d'Ana Soria, la nova i jove il·lusió del torero. Una notícia que va destacar per davant de qualsevol altre detall de la separació i que va fer evident que l'únic motiu del divorci era aquesta.

Ara que han passat els mesos i la situació sembla haver-se normalitzat, han sortit a la llum una sèrie de detalls que havíem passat per alt.

Sens dubte, les situacions que s'han esdevingut aquests últims mesos no han sigut gens fàcils per a Paloma Cuevas. Ana Soria va arribar a la seva vida com un gerro d'aigua freda, però el mal de la cordovesa podria anar molt més enllà.

Així ho hem pogut saber ara, que els seus pares, Victoriano Valencia i Paloma Díaz, han celebrat les noces d'or.

Trencant els valors familiars

Tot va començar quan Enrique Ponce i Paloma Cuevas es van donar el «sí, vull". Tots dos eren molt joves, ja que només tenien 25 i 24 anys. Però tenien les idees clares, i sabien que volien estar junts per sempre (o almenys intentar-ho).

Per a Paloma, els seus pares són un exemple a seguir. Si alguna cosa caracteritza la família són les seves creences religioses i valors tradicionals. Així doncs, la cordovesa considera que la família va abans que res i que el pacte del matrimoni no es pot trencar així com així.

Tal era la serietat que Cuevas donava als assumptes amorosos que Ponce va ser el seu primer nòvio, i actualment ho segueix sent. De fet, el contracte matrimonial va rebre la benedicció papal a la catedral de València.

Paloma tenia clar que volia formar una família amb Enrique que fos el més semblant possible a la que havien format els seus pares. Tant és així, que va ser ella mateixa qui va convèncer Victoriano perquè apoderés el torero que temps després seria el seu marit.

En aquella època, Enrique Ponce tan sols era un jove molt treballador que perseguia el somni d'estar davant del toro fos com fos. Qui li havia de dir que més tard, els que li van donar suport es convertirien en la seva família política.

Per la seva banda, Victoriano Valencia va ser un dels primers toreros amb carrera universitària, concretament Dret. I, tot i haver tingut un passat caracteritzat pels seus dots de conquesta, el matrimoni amb Paloma Díaz va suposar un abans i un després a la seva vida.

Per a ell, la família era la seva prioritat. I això és el que Paloma Cuevas esperava del seu marit, Enrique Ponce, tot i que no va tenir sort.

Ningú s'esperava que l'estiu de 2020 Enrique decidís posar fi al matrimoni amb Paloma per a donar una oportunitat a l'amor amb Ana Soria. I és que tant per a qui va ser la seva dona com per als seus sogres, això suposava el cisma dels valors que havien defensat durant tants anys.

Per a Paloma i els seus pares, la unitat familiar era un pilar fonamental de la vida, i el torero va trair la promesa que havia fet 25 anys enrere, quan es va casar amb la cordovesa.

I és que, tot i que Ponce no podia triar qui ocupava el seu cor, sí que podia triar com trencar amb Paloma. La manera com va trencar la relació va suposar trencar la promesa de respecte familiar a la qual havia sigut fidel des del casament. Una traïció que per a la seva exfamília política podria ser molt pitjor que una infidelitat.