Primer pla de María Teresa Campos somrient

No pot caminar sola: L'última imatge de María Teresa Campos és preocupant

María Teresa està desesperada després que els veïns de Terelu s'hagin negat a tenir-la com a companya de portal

L'última imatge de María Teresa Campos evidencia el delicat estat de salut en què es troba. A més, les dificultats que està tenint per a trobar casa complica la situació.

Des que va abandonar els mitjans de comunicació, la matriarca del clan Campos ha tingut molts problemes. La situació privilegiada que va viure durant molts anys ha donat pas a una nova realitat que no sap afrontar del tot.

Les males notícies semblen amuntegar-se i són habituals al seu dia a dia. La polèmica la persegueix allà on va i no està tenint la tranquil·litat que es mereix després d'haver-se passat més de quaranta anys treballant.

Els últims esdeveniments han deixat un gran impacte en ella, i això es fa visible cada vegada que és fotografiada per les càmeres. Fa uns dies, al programa 'Viva la vida' van saltar totes les alarmes per les imatges que es van emetre de la mítica presentadora sortint d'un centre mèdic.

Les fotos evidenciaven que està molt desmillorada. De fet, tant la seva filla com la seva neta es van trencar en directe per l'impacte que els va causar veure María Teresa així.

Avui, 15 d'octubre, un mitjà digital ha publicat una imatge molt preocupant de la presentadora.

María Teresa Campos, molt desmillorada després dels cops tan durs que ha rebut

La polèmica que envolta les integrants de la família Campos, que fa temps que lluiten una batalla mediàtica, està afectant molt la matriarca.

Fa uns mesos, el conflicte va esclatar entre Carmen Borrego i Alejandra Ros. Totes dues van assegurar que la relació entre elles s'havia refredat durant els últims anys a conseqüència de les declaracions que Carmen va fer als mitjans de comunicació.

Van intentar, per tots els mitjans, solucionar les seves diferències, i així ho van fer saber al programa de les tardes dels caps de setmana de Telecinco. Després del retorn de Carmen a 'Sálvame', la guerra entre les filles de María Teresa ha tornat més forta que mai.

Un altre dels condicionants ha estat la participació d'Edmundo Arrocet al programa 'Secret Story'. Quan va sortir, va fer unes declaracions molt incendiàries que va col·locar les Campos en una tessitura molt complicada.

A la matriarca se li va preguntar per aquesta entrevista, però no va voler pronunciar-se al respecte. Prefereix centrar-se a trobar casa, que és el que més la preocupa ara mateix.

Després de vendre la casa on vivia fina ara, n'està buscant una de nova urgentment. El que més desitja és que la seva nova llar estigui a prop de la d'alguna de les seves filles. De fet, va estar a punt de tancar un tracte amb un propietari de la urbanització de Terelu, però els veïns es van negar a que María Teresa es mudés allà i això va provocar que les negociacions es cancel·lessin i perdés aquesta oportunitat.

Aquesta setmana se l'ha fotografiat amb unes amigues mentre anaven a veure una casa. A les imatges s'aprecia com María Teresa és subjectada per les seves acompanyants per la dificultat que té per a caminar.

María Teresa Campos al costat de dues amigues l'1 d'octubre de l'2021
María Teresa Campos visita una casa acompanyada de dues amigues | EuropaPress

Aquesta estampa ha preocupat molt el seu entorn més proper, i també els seus seguidors, ja que s'hi aprecia una María Teresa molt abatuda, amb posat seriós, malgrat les ulleres i la mascareta, i amb el cap baix.

De moment, cap familiar directa s'ha pronunciat al respecte, però aquest cap de setmana veurem el que han de dir. Terelu oferirà el seu punt de vista i relatarà, amb total seguretat, l'episodi amb els seus veïns.

Tot i així, la mala època que travessa María Teresa Campos és evident. La controvèrsia que gira entorn d'ella i de la seva família l'està deixant sense forces. Esperem que aviat trobi una nova llar i que es millori.