Muntatge fotogràfic de Carmen Lomana i la infanta Sofia.

Carmen Lomana ataca a una part del cos de la infanta Sofía: «Les té grosses»

Carmen Lomana ha causat una gran polèmica en xarxes després de criticar el físic de la infanta Sofia

Carmen Lomana és una famosa del nostre país que es caracteritza és per estar envoltada de polèmica en tot moment. No deixa de fer comentaris que resulten ofensius i molestos, com ara els atacs constants que fa a Mercedes Milà o Rocío Carrasco.

Precisament, torna a ser notícia per altres declaracions que ha fet amb relació al físic de la infanta Sofia.

Carmen Lomana critica l'aspecte de la infanta Sofia

Carmen col·labora habitualment al programa 'Espejo Público' d'Antena 3. En aquest espai és on deixa anar tota la controvèrsia.

El desencadenant, aquest cop, ha estat l'estilisme que els Reis i la infanta Sofia van portar del Dia de la Hispanitat, 12 d'octubre.

Lomana no va dubtar a donar el seu punt de vista sobre la imatge de l'adolescent. Així, va exposar: «Té una cabellera molt bonica. Però, jo, per a un dia tan important i representatiu, no li hauria deixat portar a l'estil Pantoja».

«L'hi hagués recollit una mica. A mi, aquestes cabelleres que van com una cortina caiguda pels costats no m'agraden tant. És molt típic en nenes joves, però per al dia a dia, no per a aquest moment».

A això va afegir: «Jo l'hi hauria recollit, amb pentinat una mica graciós».

Tot seguit, va procedir a parlar del vestuari que va portar la menor.

En aquest sentit, va dir: «Sobre el vestit, he de dir que era normal. Com que és molt alta, el vaig veure massa curt. Per al meu gust, no hauria d'haver ensenyat tanta cuixa perquè té unes cames que no li han sortit a les de la seva mare».

«Li han sortit a les de l'altra part i les té una mica grosses, com pals».

 

Carmen Lomana, molt criticada pels seus comentaris sobre la infanta Sofia

Les paraules de la famosa ridiculitzant part del físic de la infanta Sofia no han agradat a ningú. Susanna Griso, l'estrella del programa, ràpidament va sortir en defensa de la menor. «Ai, pobreta! Si us plau, com pots dir això? Pensava que anaves parlaries del seu estilisme, no de les seves cames».

Davant del comentari, Lomana va respondre: «És una monada i estic encantada. Si no voleu que digui coses, llavors no em pregunteu. Jo li dono un consell: depèn de com tinguis les cames, pots portar una mini de vertigen o no».

Els espectadors també es van sumar a l'escàndol de la periodista davant les declaracions de Lomana. Les xarxes es van omplir de comentaris en contra seva per critcar el físic d'una menor.

Van escriure missatges, com ara: «Em sembla fatal que aquesta senyora digui una cosa així sobre una adolescent. Amb raó tenim problemes de trastorns d'alimentació, bulímia i anorèxia, entre el jovent d'avui».

De la mateixa manera, altres la van criticar més durament. «Si fos així, què passa? Ets una boques sense empatia. A més, n'hi ha amb cames més grassonetes o menys grassonetes, però vostè sí que té una llengua molt 'grossa', plena de verí i maldat».

En la mateixa línia: «Aquesta senyora que té més operacions d'estètica que les pues d'un porc espí, com s'atreveix a parlar del físic d'una adolescent?».

«Ficar-se amb el físic no hauria d'estar permès en cap lloc. Molt menys als mitjans de comunicació». «Millor les cames grosses que el cap buit», comentaven altres usuaris.