Primer pla de Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Commoció a 'El Hormiguero': «La van assassinar per un joc de rol al meu col·legi»

Tamara Falcó va deixar el públic sense paraules mentre opinava sobre la sèrie 'El Juego del Calamar'

Tamara Falcó va tornar a ser protagonista ahir a 'El Hormiguero' durant la xerrada habitual que manté amb altres col·laboradors del programa presentat per Pablo Motos. Sempre que apareix, Falcó deixa sense paraules l'audiència amb les seves opinions, que a vegades són controvertides.

La germana d'Enrique Iglesias va donar grans titulars a 'El Hormiguero' el dia en què David Summers i Javi Molina van visitar el plató d'Antena 3. Els components del mític grup espanyol van ser convidats per descobrir alguns secrets dels 'Hombres G'.

Al final del programa, Pablo Motos, Cristina Pardo, Nuria Roca, Juan del Val i Tamara Falcó van fer tertúlia sobre 'El Juego del Calamar'. La sèrie de moda que està aconseguint rècord d'audiència a Netflix.

La primera que va donar el seu punt de vista sobre la polèmica sèrie va ser la navarresa Cristina Pardo. La comunicadora va admetre que li «sembla espectacular en tots els sentits, però fa pensar molt i té els seus riscos», exposava en directe.

«És una sèrie per a majors de 16 anys i algunes escoles que han prohibit la seva disfressa per Halloween perquè els infants ho veuen». Així es va expressar una mica la presentadora de 'Más vale tarde'.

 

Tamara Falcó silencia 'El Hormiguero' amb la confessió sobre la seva professora assassinada

Cristina Pardo també va avisar sobre els perills que té la sèrie per als menors d'edat. «És un film complex per als menors d'edat. A Londres s'ha fet una convocatòria amb un premi d'11.000 lliures i disparen els perdedors de cada joc a la cara amb una pistola de balins...». 

El sempre àcid Juan del Val va voler exposar que «la sèrie pot ser una excusa per a nens violents que ja ho eren, però no ho genera la mateixa sèrie en si». 

El moment àlgid de la tertúlia va ser quan Tamara Falcó, filla de Carlos Falcó, va intervenir en el debat sobre 'El Juego del Calamar'. La polèmica tertuliana va revelar que «abans els nens ja jugaven a jocs de rol».

El més sorprenent va arribar quan va confessar que «de fet, a una professora del meu col·legi van acabar sent assassinada per culpa d'un d'ells».

La resta de tertulians, com Nuria Roca, es van quedar gairebé sense paraules. «Per culpa d'un joc de rol?», es preguntava la presentadora valenciana amb un gest de contrarietat.

«No pel joc, sinó per una persona, un assassí que estava participant en un joc de rol. Però hi ha 111 milions de persones que han vist la sèrie i molts no fan els seus jocs», va exposar Tamara Falcó.

Tamara Falcó i la seva opinió sobre el vídeo polèmic a la catedral de Toledo

Tamara Falcó també va opinar sobre vídeo sensual 'Ateo' que C. Tangana i Nathy Peluso van gravar a la Catedral de Toledo. A causa d'aquest enrenou, el degà Juan Miguel Ferrer Grensche ha dimitit.

«Han ballat una mica estrets, sí, però em sembla pitjor els capellans que se saltaven el torn a les vacunes de coronavirus», va admetre Cristina Pardo.

La tertuliana de 'El Hormiguero' va confessar que a ella li agrada anar a resar a l'església. Per tant, el vídeo que es va deixar gravar a la catedral de la capital toledana era massa pujat de to.

«No era el lloc idoni perquè hi ha llocs que són sagrats... És on hi ha el cos del meu Déu», va sentenciar Tamara Falcó. Com sempre, la filla del Marquès de Griñón no va defraudar amb les seves opinions a l'espai d'Antena 3.