Fotomuntatge de Gloria Camila i Rocío Carrasco

Rocío Carrasco obre el xampany: garrotada a tots menys al seu fill David

Rocío Carrasco s'ha beneficiat d'una decisió judicial en la demanda que li va interposar Gloria Camila

Avui, 15 d'octubre, es produiria la cita judicial en què Rocío Carrasco havia de deslliurar el diari secret de la seva mare. Però el titular del Jutjat número 5 d'Alcobendas ha suspès la vista, el qual ha suposat un cop dur per a Gloria Camila.

El retorn de la filla de 'la Més Gran' a l'esfera mediàtica ha comportat una sèrie de conseqüències catastròfiques per a tothom. Des de l'emissió del documental, 'Rocío, Contar la veritat para seguir viva', la família es troba en plena batalla judicial.

Han sigut molts els moviments legals els que s'han produït durant els últims mesos, ja que les demandes s'han convertit en la forma de comunicació entre alguns familiars i la protagonista de la docu-sèrie. A més, la productora del programa també ha estat la principal afectada en aquesta lluita judicial.

Encara que s'han produït els primers judicis en què Antonio David i el seu entorn han sortit victoriosos, no sempre és així. Aquesta setmana s'ha conegut una notícia que donarà un petit alleujament a la filla del boxejador en contra dels desitjos de la seva germana.

Rocío Carrasco, la justícia es posa de la seva part

La relació entre els integrants del clan Jurado està més fracturada que mai. Les especulacions i rumors sobre possibles acostaments entre ells han sigut desmentits per les accions que s'han dut a terme. I és que, fa unes setmanes, Carlota Corredera va afirmar que coneixia una informació que afectava les germanes.

És a dir, va confirmar que Gloria Camila estava disposada a acostar-se a la seva germana i recuperar la relació després de molts anys enfrontades. Però, lluny de produir-se l'anhelada reconciliació, la jove va interposar una demanda a Rociíto en què li sol·licitava els papers secrets de la seva mare.

Alhora, va especular-se que la decisió estava motivada per la mala imatge que podria tenir Ortega Cano després de l'emissió d'aquesta informació.

La demanda incloïa també a la productora, 'La Fábrica de la Tele', per intromissió en els drets fonamentals de l'artista. Per a això, va sol·licitar el lliurament immediat dels manuscrits i que s'interrompés la gravació del nou documental i la seva futura emissió.

La decisió legal de la filla d'Ortega va ser recolzada per tota la família, fet que evidencia el nerviosisme que existeix. Tot i que la mateixa Rosa Benito va desmentir-ho, la veritat és que aquests moviments delaten una por pel que pugui explicar.

El passat 30 de setembre, el titular del Jutjat número 5 d'Alcobendas va admetre a tràmit la iniciativa legal. A més, va assenyalar el 15 d'octubre com a data perquè els demandats fessin arribar una còpia dels documents.

La periodista Paloma García Pelayo ha confirmat que la cita ha estat suspesa a causa d'un motiu procedent de l'afectada. Segons ha informat, la forta oposició de Rocío Carrasco ha aconseguit que l'acte hagi estat suspès.

Segons ha relatat la comunicadora, els advocats de la dona de Fidel han emès una resposta que ha estat acceptada per l'organisme, ja que afirmen que la demanda no té fonament, de legitimitat i raó legal.

La resposta sorgeix arran que, en la missiva legal, no s'indiquen els documents que requereixen. A més, els manuscrits han estat utilitzats en exclusiva per la titular, és a dir, la primogènita de la cantant. Aquesta afirmació està recolzada pel testament, el qual declara a Rociíto com a hereva universal.

La decisió ha suposat un cop dur per a Gloria Camila, mentre que la seva germana contínua amb la preparació de les gravacions. Això evidència el desconeixement del contingut i la por que sent per la repercussió. Aquesta nova ofensiva per frenar el documental els ha sortit malament, però, amb seguretat, no es quedaran de braços plegats.