Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre

Risto Mejide emmudeix per la salut mental de la seva dona Laura Escanes

Laura Escanes ha pres una decisió que canviarà la seva vida diària

Màxima preocupació de Risto Mejide pel qual ha succeït respecte a l'estat de salut de la seva dona, Laura Escanes. La 'influencer' s'ha obert en canal a les seves xarxes socials per confessar una cosa als seus seguidors que els ha deixat preocupats. Escanes ho ha fet aquest dimecres, 13 d'octubre, a través del seu compte de Twitter i no ha deixat indiferent a ningú.

Dos mesos abans, però, Laura Escanes va prendre la decisió de deixar de forma indefinida les xarxes socials per centrar-se en la cura de la seva salut mental. De fet, anunciava aquesta marxa amb un tuit una mica enigmàtic: «tots en algun moment necessitem parar». I és que hi ha «batalles» que volia guardar-se per a ella i els seus, i això ha fet.

«No us mentiré, he passat èpoques millors», s'obria amb els seus seguidors, els quals van estar molt preocupats per la seva sorprenent sortida de les xarxes socials.

Laura Escanes: «Sabeu que no estic passant un bon moment anímicament»

«Aquest últim any he passat moments de molta debilitat, molts dubtes sobre infinites coses, moltes pors, inseguretats i pèrdues de gent que he estimat i estimaré sempre», detallava com es trobava.

La creadora de 'Piel de letra', que ha estat absent durant diversos mesos, tornava aquesta setmana a escriure a Twitter, tot i que les novetats no eren positives. El cas és que Escanes encara continua superant aquesta crisi que patia i ho ha deixat clar en les seves xarxes.

«M'està costant la vida escriure això. Sabeu que no estic passant un bon moment anímicament i se m'han ajuntat moltes coses. Ha arribat el moment de prioritzar i prioritzar-me», ha escrit aquest dimecres Laura.

Tot seguit, una allau de tuits en què anunciava quins serien els següents passos que havia de fer a la seva vida. «He pres la decisió de deixar els directes. No sé què passarà més endavant, però ara ho necessito».

Laura Escanes deixa de banda els directes per centrar-se en la seva salut mental

La dona de Risto Mejide, que és un dels seus majors pilars en aquest sot, ha admès que aquest any «ha gaudit com una nena» en aquesta plataforma de directes. Alhora, ha confessat que ha conegut «persones increïbles» i en què ha tingut «oportunitats increïbles».

No obstant això, Escanes és conscient que ha de deixar de banda aquestes connexions per poder curar-se. Encara que no ha sigut una decisió fàcil, en aquests casos, la salut prima per davant de la feina i de l'oci. I, és clar, tots els seus fans l'han acompanyat com mai en aquest dur tràngol.

«Aquest any he començat a cuidar la meva salut mental, i malgrat que encara he de treballar moltes coses, això és un pas que em fa bé», finalitzava les seves raons per, poc després, calmar als seus fans afirmant que seguiria 'donant guerra' a la resta de xarxes socials.

Així mateix, han estat centenars els missatges de suport que ha pogut llegir responent a aquests tuits, on tots comprenien que li calia prendre un descans.

«El més important és que et sentis bé i que si decideixes tornar sigui perquè ja estàs genial. Aquí t'esperarem amb els braços oberts. Facis el que facis, t'entenem», li escrivia una seguidora que estava enganxada als seus directes.

«Et trobarem molt a faltar, però la teva salut mental és el més important. Aquí sempre estarem, quan et sentis preparada o vulguis tornar, estarem aquí esperant-te», era un altre dels missatges que rebia la 'influencer'.