Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Georgina Rodríguez

«124.000 euros»: el dineral que li costa a Cristiano Ronaldo fer Georgina feliç

La parella presumeix del seu altíssim nivell de vida

La relació de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo segueix vent en popa i, malgrat els obstacles que es puguin trobar, segueixen demostrant que s'estimen.

Els encanta presumir del seu altíssim nivell de vida, i l'últim detall que el futbolista ha tingut amb la seva estimada ho fa més que evident.

I és que Ronaldo s'ha coronat regalant un joier de la marca Louis Vuitton a la model.

«Estic sense paraules», assegurava Georgina quan va obrir el regal, valorat en ni més ni menys que 124.000 euros.

Un joier espectacular de més de 140 centímetres d'alt, 90 de llarg i uns 50 d'ample. Un obsequi que molt pocs es poden permetre i on Georgina hi guardarà les seves caríssimes joies.

I aquest no és el primer article de luxe del qual presumeix públicament, ja que l'hem pogut veure lluir anells de diamants de 300.000 euros o rellotges valorats en més d'un milió.

Dolores Aveiro, la pedra al camí de la felicitat de Georgina Rodríguez: no vol que es casin

Aquest regal tan car de Cristiano a Georgina arriba poc després que s'hagi especulat que la mare d'ell, Dolores Aveiro, no vol que es casi amb la model.

«Dolores li ha recomanat al seu fill que no es casi amb Georgina, perquè creu que l'únic que ella vol és aprofitar-se econòmicament de la situació», treia a la llum la premsa portuguesa.

Pel que sembla, la matriarca de la família no acaba de fiar-se de la seva nora i no vol que el seu fill cometi un error.

Una qüestió que tindria bastant molesta Rodríguez, que espera ansiosa un anell de compromís. Així ho confessava en un sopar amb uns amics: «No depèn de mi. Tant de bo», reconeixia.

Mentrestant, ella segueix centrada a donar-se a conèixer i a explicar la seva versió de la història. Georgina i Cristiano es van conèixer per casualitat quan ella treballava com a dependenta en una botiga de luxe.

Des de llavors, tal com ella mateixa reconeix, la seva vida ha canviat per complet. «He passat de no tenir res a tenir-ho tot. De vendre articles de luxe en una botiga a que me'n regalin».

Un tema sobre el qual parlarà al documental que està preparant per a Netflix, 'Soc la Georgina', amb el qual pretén ensenyar com és la seva vida quotidiana.

«El dia que vaig conèixer el Cristiano va ser un dijous d'estiu. Quan sortia de la botiga, va aparèixer un home guapíssim de gairebé dos metres», recorda Rodríguez sobre aquell moment.

«Va ser un moment d'un clic. Mai havia pensat que m'enamoraria d'ella. No ho esperava, de veritat», assenyala Ronaldo. «La Georgina és la dona de qui estic totalment enamorat»", sosté amb seguretat.

Si alguna cosa ha demostrat sempre el futbolista és que és un home molt familiar, i ja tenia tres fills abans de conèixer la seva actual parella: Cristiano Jr., Eva i Mateo. Aquests dos últims, mitjançant gestació subrogada.

Un estil de vida al qual la model s'ha sabut adaptar a la perfecció. I és que fins i tot tenen una filla en comú, Alana Marina.

[instagram]CShlkbFA3D1[/instagram

Des d'aleshores, Georgina s'ha convertit en mare perfecta de família nombrosa i dedica tot el seu temps als nens. Sobretot  quan el seu nòvio ha de viatjar per feina.

«La mare beneïda», presumeix el futbolista a les xarxes socials, on comparteix imatges d'allò més tendres de Georgina amb els nens.

Així és com la jove intenta guanyar-se la seva família política, tot i que no l'hi posen fàcil. I és que la mare de Cristiano no és l'única que va «amb peus de plom", també la seva germana, Katia Aveiro.

El principal retret vindria arran que el portuguès s'ha anat distanciant cada vegada més de la seva família.