Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro

Andrea Janeiro, sense alè: «És un familiar teu molt pròxim»

Andrea Janeiro ha sigut testimoni d'unes impactants declaracions de la seva mare, Belén Esteban

Andrea Janeiro sempre ha manifestat que vol mantenir-se allunyada dels mitjans de comunicació. Malgrat això, li resulta molt difícil aconseguir el seu propòsit tenint en compte la fama dels seus pares. I precisament aquesta situació li fa viure moments molt complicats, com els que va haver d'afrontar ahir.

El que va succeir és que es va quedar estupefacta pel 'zasca' que la seva mare, Belén Esteban, li va donar al seu pare, Jesulín, en directe. Però també es va quedar sense alè en ser testimoni del secret que va revelar a 'Sálvame' sobre Irene Rosales.

Andrea Janeiro, perplexa davant les paraules de la col·laboradora

En les últimes setmanes s'està parlant molt de Kiko Rivera. Bàsicament perquè està en procés de reconciliar-se amb Isabel Pantoja i perquè ha carregat contra dos dels seus familiars.

No obstant això, per si no fos prou, ahir es van emetre a 'Sálvame' unes imatges que no van deixar en bon lloc al DJ. A les noces d'Anabel va decidir no anar per estar trist per la mort de la matriarca de la família. En canvi, ara, aquesta tristesa sembla haver-se evaporat, ja que se li ha enxampat de copes amb uns amics.

És més, hi ha un testimoni d'aquesta vetllada que ha confessat que Kiko va estar molt afectuós amb una noia. Sí, amb una jove anomenada Laura.

El visionament d'aquestes imatges va fer 'saltar' a Belén Esteban, ja que en aquest moment només va pensar en la seva esposa, Irene Rosales. I és que va recordar com va abandonar La Graciosa, on s'anava a celebrar l'esmentat enllaç, per estar a la banda del seu marit.

Belén va dir: «Ella em va explicar: 'Quan va faltar el pare i la mare, ell estava amb mi. Per això, jo he de marxar'».

A això la col·laboradora va afegir: «Jo soc Irene i veig el que he vist al vídeo i m'enfado. Si jo vaig a compondre amb els meus amics, vaig a compondre, no a prendre copes. A més, la imatge de la noia...».

Belén Esteban confessa una cosa inesperada sobre la família d'Irene

Amb aquestes paraules Belén va deixar clar el seu suport a la dona de Kiko Rivera, i a favor de continuar recolzant-la va acabar confessant una cosa. Així és, va explicar una cosa que «potser no l'hauria de dir i potser Irene s'enfadarà amb mi».

Tot seguit va revelar: «Algú molt directe de la família Rosales està molt cansat de moltes situacions amb Kiko. Tant és així que s'ha començat a posar en contacte amb molta gent. Irene perdona que no t'hagi trucat per dir-t'ho, però t'ho dic des d'aquí».

«Que sàpigues que hi ha un familiar teu molt, molt, molt proper, que sé qui és, que no pot més», va llençar-li la col·laboradora a la dona de Kiko Rivera.

En aquest punt, la resta de col·laboradors de 'Sálvame' van fer les seves apostes. Així, van deixar caure que aquesta persona podria ser un germà de la jove, però Esteban no va voler confessar la seva identitat: «Jo no he dit res».

Davant el descobriment d'aquest secret, Rafa Mora, amic del DJ, va decidir intervenir. I ho va fer per preguntar: «S'ha posat en contacte amb nosaltres, amb el programa? Doncs això sí que li farà mal a ella».

Paraules davant les quals la 'princesa del poble' va afegir: «Sí, ho ha fet, s'ha posat en contacte. Està parlant». Un comentari que va portar a Rafa a exposar: «Doncs, que injust és que li facin això a Irene».

Com no podia ser d'altra manera, ràpidament els espectadors van reaccionar a la notícia. I la veritat és que van usar les xarxes per donar suport a Rosales i atacar al seu marit. Així, van deixar comentaris com a «Si estem farts nosaltres, com no ho estarà la família?».