Tamara Gorro de cara

Tamara Gorro i el seu anunci sorpresa: «Ho deixo»

Tamara Gorro sorprèn els seus fans amb una notícia inesperada

Tamara Gorro ha provocat la preocupació entre els seus més de dos milions de seguidors per una notícia inesperada. Des que es va apartar de la televisió, l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' s'ha convertit en tota una influencer.

La seva 'família virtual' ha anat creixent amb el pas el temps i a ells els deu la seva importància a les xarxes socials. Tamara sempre ha compartit aquells aspectes més íntims de la seva vida al costat del futbolista Ezequiel Garay així com l'arribada dels seus fills.

Sens dubte és una de les famoses més properes als seus seguidors, els quals sempre li han mostrat el seu suport incondicional. Per això ha sorprès que l'influencer hagi pres una decisió sorprenent: apartar-se de les xarxes socials.

Una notícia que anunciava en el seu compte d'Instagram amb un missatge senzill que no deixa dubtes. Tamara Gorro abandona a la seva 'família virtual'.

Tamara Gorro anuncia que deixa les xarxes socials

Sempre bromista, divertida i propera, així és com la dona de Garay s'ha mostrat contínuament a les xarxes socials. La seva naturalitat ha estat el seu senyal d'identitat i el que li ha fet guanyar un gran nombre de seguidors.

Semblava que tot li anava bé a la seva vida personal i professional, fins que un missatge publicat fa unes hores, desfermava els rumors. «Permeteu-me un descans família virtual», així amb aquesta breu frase i un fons blanc, Tamara s'acomiadava dels seus fans abandonant les xarxes socials.

Per altra banda, Gorro ha desactivat tots els comentaris, cosa que ha fet saltar les alarmes. La influencer sempre ha estat sincera i transparent amb els seus seguidors i crida l'atenció que s'acomiadi sense donar explicacions.

Aquesta acció és comuna entre els famosos que, farts de les crítiques, decideixen prendre un descans. Tot i això, mirant publicacions passades, no es veu enlloc que Tamara hagi estat víctima d'atacs. Tot el contrari, les seves publicacions sempre són ben rebuts i tenen el suport incondicional dels seus seguidors.

Què li passa a Tamara Gorro?

Més de dos milions de seguidors es pregunten la raó que ha portat a Tamara a abandonar les xarxes socials. No hi havia cap indici que fes pensar que la dona de Garay estava travessant un mal moment.

De fet, a jutjar per les seves publicacions, el seu matrimoni va molt bé proclamant l'amor que es tenen a cada minut. «Aquesta sort la tenim els que estem al teu voltant, gaudir de tu i de totes les coses boniques que aportes als nostres dies», escrivia.

Els seus fills també es troben perfectament. L'11 d'octubre passat va celebrar l'aniversari de la seva filla Shaila i d'aquí poc arribarà el torn d'Antonio. Així que no s'entén la raó que ha apartat a Tamara de la seva estimada 'família virtual'.

Sembla que Gorro necessita un temps per a ella mateixa com al seu dia van fer Dulceida o Laura Escanes. Una desconnexió total del món 2.0 per descansar i que li permeti centrar-se en altres aspectes de la seva vida o projectes professionals.

En aquest sentit, podria ser precisament aquesta última faceta la que l'hagi impulsat a deixar les xarxes. Fa temps que Tamara està immersa en un nou llibre, un projecte que sembla que se li està resistint.

Va ser la mateixa influencer qui va confessar als seus seguidors que, després d'un temps escrivint, va decidir tirar-ho tot i començar de nou. Necessitava començar de zero per donar-li un toc «més lliure». Sens dubte una feina una mica més difícil que necessitaria tota la seva concentració i que podria haver-li portat a acomiadar-se de la seva 'família virtual'.

Encara que també aquesta sobtada absència podria portar una boníssima notícia per als seus fans. El passat mes d'agost, Tamara va confessar el seu desig de tornar a convertir-se en mare i podria estar ja immersa en això.

«Ara comença la meva lluita, a per un altre nadó!», anunciava emocionada. Qui sap si quan Gorro torni ho fa anunciant l'arribada d'un nou membre a la família.