Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores

L'home que va empènyer a David Flores Carrasco no se separa d'Olga Moreno

David Flores Carrasco s'assabenta dels plans d'una persona molt propera a ell

David Flores Carrasco es va convertir involuntàriament en el protagonista de la final de 'Supervivientes 2021' quan Olga Moreno va ser proclamada guanyadora. Com la majoria de situacions del clan Flores, David va ser exposat públicament just al moment més delicat per a la seva mare.

Alguns van captar el moment precís que el fill d'Antonio David va ser empès per un home perquè anés a abraçar Olga. Es tracta d'Agustín Etienne, el representant de la família que dirigeix a la perfecció les polèmiques i que ara ha trobat a la sevillana la nova font d'ingressos.

L'empenta a David Flores Carrasco perquè abracés Olga davant les càmeres

Els representants dels famosos saben a la perfecció que com més polèmiques, més són les intervencions mediàtiques dels seus representats. Una apreciació que Agustín Etienne coneix a la perfecció i que sap manejar amb mestratge.

No en va, va aprendre del millor sent soci de Toño Sanchís, exrepresentant de Belén Esteban. Ara Etienne vola sol i és el representant de tota la família Flores, un negoci rodó que li aporta grans beneficis.

Retrobament d'Olga Moreno i David Flores Carrasco
David Flores Carrasco va ser empès a sortir a la televisió. | MEDIASET

Fa mesos es va descobrir que va ser ell qui va dictar a Rocío Flores el discurs que havia de fer al plató d'Ana Rosa contra la seva mare. I ara s'ha revelat que va ser Agustín, i no el xicot de Rocío, qui va empènyer David Flores Carrasco perquè sortís al plató a abraçar Olga.

Segons la versió de la filla d'Antonio David, el seu germà estava ansiós per abraçar la sevillana i el mànager només li indica el moment de fer-ho.

En una imatge difosa a les xarxes, s'aprecia com el fill de Rocío és impulsat amb força en el moment que l'anuncien guanyadora. Les càmeres enfoquen l'alegria de la sevillana i la imatge amb David Flores val or. Més encara després del documental de la seva mare on assenyalava la mala influència de l'empresària als fills.

L'estratègia d'Agustín va fer efecte, ja que a Rociíto no li va agradar veure el seu nen a la televisió.

David Flores Carrasco se sorprèn davant la nova estratègia

Ara que les coses estan una mica més calmades a la família Flores, Agustín Etienne té poca feina extra. Després de l'enrenou de la separació entre Antonio David i Olga, la nova relació sentimental de l'exguardia civil i les polèmiques de Marta Riesco, no hi ha res de nou.

Tot i això, al representant encara li queda una carta per jugar. Es tracta de la reaparició televisiva de la dissenyadora el proper divendres 27 de maig. La madrastra de David Flores Carrasco s'asseu per primera vegada des de la separació en un programa de televisió.

Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores
David Flores Carrasco sap qui ha negociat l'entrevista a la televisió d'Olga Moreno. | La Noticia Digital

Concretament a 'Déjate Querer' on s'espera que Olga expliqui alguns passatges nous de la seva ruptura sentimental. És l'única que encara no ha parlat davant de les càmeres i l'expectació és màxima.

Sens dubte el seu testimoni no deixarà indiferent ningú i segur que portarà cua. A més, farà possible que altres representats d'Etienne, com Rocío Flores, guanyin protagonisme i minuts en antena.

El manager és ara el més fidel protector de la sevillana i va evitar que durant l'enregistrament del programa es fessin preguntes que no agradaven a Olga. De fet, segons expliquen, al contracte es van incloure unes clàusules que prohibien fer al·lusió a algunes de les polèmiques familiars.

Agustín ha sobrepassat la línia client-representant i forma part com un igual dins del clan Flores-Moreno. Té una gran amistat amb tots ells i intenta vetllar al màxim pel seu benestar. Tant, que va dificultar molt l'entrevista de Toñi a Olga limitant moltíssim el contingut de l'entrevista.