Rocío Carrasco

L'hospital que va atendre David Flores deixa clar el paper de la seva mare Rocío

Una professional sanitària explica tota la veritat sobre els moments més delicats de David a l'hospital

David Flores, fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, va néixer amb una malaltia que requeria cures específiques per intentar pal·liar els efectes. Va ser el seu pare qui va confessar durant la seva participació a 'GH VIP' un episodi en què es va qüestionar el paper com a mare de la filla de Rocío Jurado.

Ara bé, per què aquesta anècdota torna a ser notícia? El mitjà de comunicació 'Cotilleo', ha decidit tornar a treure a la llum el colpidor episodi que va viure David quan tan sols era un nadó. L'exguàrdia civil va explicar que en una ocasió el seu fill va haver de ser ingressat i la seva mare, Rocío Carrasco, es va desentendre de David. 

Rocío Carrasco no va acompanyar al seu fill a l'hospital

La relació de Rocío Carrasco amb els seus dos fills, Rocío i David, no és gens bona. Tots dos van decidir anar-se'n a viure amb el seu pare i la seva dona, Olga Moreno, deixant a Rocío Carrasco amb la companyia de Fidel Albiac.

L'últim contacte que va tenir Rociíto amb David va ser quan van coincidir als jutjats. Segons va explicar Olga, Rocío Carrasco no va voler saludar al seu fill, la qual cosa va fer molt mal a David: «El nen es va passar hores plorant» va confessar la dissenyadora.

Ara bé, comportar-se d'aquesta manera amb el seu fill no és cap novetat per a Rocío. Encara que cap membre de la família ha revelat quina malaltia pateix David, es rumoreja que té la síndrome d'Angelman. Aquesta malaltia afecta en la parla, disminueix la capacitat intel·lectual i es viu en un constant estat d'alegria. Segons afirma 'Cotilleo', Rocío Carrasco es va desatendre del seu fill des del primer moment.  

David Flores no va comptar amb el suport de la seva mare

A causa de la seva malaltia, David Flores sovint havia de visitar l'Hospital Universitari de la Zarzuela. Era fonamental que el petit se sotmetés al seu tractament, però segons apunten algunes fonts, la seva mare amb prou feines es va preocupar.

«Els únics que es preocupaven de cuidar a David, eren el seu pare i la seva dona actual, Olga Moreno. En tot el temps que jo vaig estar allà treballant, només vaig veure un cop a la seva mare. La resta de visites, només venia el pare amb la seva dona», ha explicat una de les professionals que va atendre a David Flores.

Segons aquest testimoni, a causa de les diverses patologies que David patia «no era un tractament amb un principi i un final, i es va allargar molt en el temps». Un moment delicat per al petit on no va comptar amb el suport de la seva mare: «En tot aquest temps, només vaig veure a Rociíto un cop» assenyala.

La professional sanitària que va participar en el tractament de David Flores, dona la raó al col·laborador de 'Sálvame' quan aquest assegura que Rocío Carrasco no va mostrar interès per l'evolució del seu fill: «Quan veig a Antonio David a la tele, penso que ell té la raó, almenys en aquest sentit, pel que jo vaig viure en aquell moment», manifesta la sanitària.

Fidel Albiac tampoc va voler compartir temps amb el fill de Rocío 

Han estat molts els testimonis que han assegurat de manera pública que Fidel Albiac i Rocío Carrasco preferien que David Flores no estigués amb ells. «Ells sopaven a la sala, i el meu fill a la cuina» va confessar Antonio David Flores a 'Sálvame'. A més, el col·laborador també va explicar que la seva exdona mai va acceptar la malaltia del seu fill. 

«Rocío ha gestionat el problema de salut del seu fill d'una manera penosa. No ha volgut assumir la malaltia de David. Això va en funció de la maduresa de cada un», va afirmar mentre donava a entendre que no entenia per què la família de Rocío Carrasco ocultava la malaltia de David. «Cadascú ho gestiona com vol», va reconèixer sense cap mena de retret.