Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

Isa Pantoja denuncia que algú de Cantora li està impedint parlar amb la seva mare

La concursant de 'realities' diu que pràcticament fa una setmana que no pot parlar amb la seva mare

Isa Pantoja va entrar a 'La Casa Fuerte' en un moment clau. Després de la seva entrada al 'reality' de Telecinco, va esclatar en la seva família una gran guerra que tindria com a punt de partida l'herència de Paquirri.

Kiko Rivera, cansat que la seva mare no li donés suport ni la seva part de l'herència, va signar un contracte amb Telecinco per seure en un plató i explicar durant quatre programes el detall de totes les males passades que li havia fet la seva mare al llarg dels anys, obligant-la així a tancar-se a Cantora sense sortir i sense tenir contacte amb pràcticament ningú.

La jove va admetre que estava contenta d'estar reclosa al programa perquè així no havia de posicionar-se amb tot el que estava passant en el clan Pantoja. Però, el que no sabia ella era que a la seva sortida li seria tan difícil poder contactar amb la seva progenitora per conèixer la seva versió de la història i poder donar-li suport en tot el que necessités.

D'altra banda hem de recordar que a mitjans del concurs, l'organització li va permetre sortir per poder reunir-se amb la seva mare, però Isabel Pantoja no li va agafar el telèfon i això va fer que Isa es quedés al programa i descartés sortir per veure's amb la 'tonadillera'.

Inevitablement, Isa Pantoja havia d'acabar retrobant-se amb la seva família i això ha intentat fer des que sortís l'altre dia de 'La Casa Fuerte', en quedar-se sense plaça a la gran final. Ahir, la mateixa Isa va confirmar que sí que ha pogut parlar amb el seu germà, però d'altra banda, ha afirmat que li ha estat impossible contactar amb la seva mare.

La vegada que Telecinco va permetre a Isa trucar a la seva mare ja va dir que hi havia alguna cosa que no anava bé, i que no era normal que qui agafava el telèfon cada vegada que trucava a la seva mare no li deixés parlar amb aquesta, posant com a excusa que estava ajaguda o que no estava disposada per poder atendre les seves comunicacions.

D'aquesta vegada ja es va desprendre que alguna cosa passava amb la 'tonadillera' i es va donar a entendre que hi havia algú que exercia com a mà negra, impedint que mare i filla parlessin. Ara, la història s'ha repetit i Isa ha dit que algú té el mòbil de la seva mare i que per això no pot contactar amb ella.

Aprofitant que estava en directe a Telecinco, ha demanat que si algú sap com contactar amb la cantant que l'hi digui, perquè se li acaben les idees i ja no sap com mantenir un mínim contacte amb la seva progenitora.

Jesús Vázquez llença per terra la versió d'Isa Pantoja

Tot i que no dubtem del que diu Isa, hi ha una veu autoritzada dins de 'Mediaset' i que desaprova la seva versió. El presentador Jesús Vázquez i que va formar part d'Idol kids' al costat de la Pantoja, ha dit que la cantant sí que té a mà el seu telèfon mòbil i que envia missatges pel grup de Whatsapp que tenen tot l'equip.

Per la seva banda, Belén Ro ha obert una altra línia, afirmant que potser no és ella qui envia aquests missatges i que seria la persona que viu amb ella qui s'encarrega d'aquestes gestions. Finalment, Isa Pantoja ha dit que aquest Nadal passarà les festes amb Asraf a casa i que no compartirà aquestes festes amb la família.

Amb la seva mare no podrà ser perquè és impossible trobar-la, i pel que fa al seu germà Kiko, la mateixa Isa ha dit que passarà les festes amb la família d'Irene, que tan malament ho han passat en les últimes setmanes.

Sembla que la col·laboradora ha trobat en el coronavirus una bona excusa per no haver d'ajuntar-se amb la seva família, però això no durarà per sempre i en algun moment haurà d'afrontar la crisi en la seva família, posicionant-se així amb un o amb l'altre.