Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

L'atac despiatat d'Asraf Beno contra Ana Rosa Quintana i el seu marit

Les conseqüències de la seva arrencada podrien jugar-li un acomiadament fulminant de Telecinco

Des que coneixem a Asraf Beno, les seves aparicions en televisió s'han basat a atacar les diferents persones que l'envolten, sense parar a mesurar si els seus rivals són els correctes o bé, si està prement tecles que potser hauria de tenir bloquejades.

Quan algú participa en un 'reality' s'espera d'ell que visqui l'experiència i que si ha d'enamorar-se o discutir, que ho faci lliurement, però en cap cas això hauria d'influir als presentadors o presentadores dels programes, professionals que es limiten a fer la seva feina i que haurien d'estar allunyats de qualsevol polèmica.

Això sembla que no ho entén Asraf Beno, i es creu que el fet de ser la parella d'Isa  Pantoja li permet traspassar algunes barreres que són impensables i que podrien fins i tot deixar-lo fora de joc, sent vetat de qualsevol programa de Telecinco i 'Mediaset'.

Per tots és recordat el dia que va carregar contra Jorge Javier Vázquez en una de les gales de 'La Casa Fuerte', i li va dir que era ximple i que per ser un bon presentador hauria de dir el que ell pensa i no el que li diuen per l'auricular.

En aquest moment, i segurament per l'afecte que li té Jorge Javier a Isa, va callar i no va respondre a Asraf. Ara, aquest ha canviat d'enemic i s'atreveix amb un altre de les cares més populars de 'Mediaset' i que, a més, té molt poder de decisió en les seves aparicions televisives, ja que a més de ser presentadora també té poder de decisió a la productora del programa per a la qual treballa Asraf Beno.

Asraf convida a Ana Rosa Quintana a què esculli millor al marit que té al costat

Jorge Javier Vázquez li ha posat un vídeo a Asraf en què es pot veure a Ana Rosa Quintana opinant sobre la seva relació amb Isa Pantoja. La presentadora i, que alhora és cap d'Isa, ja que aquesta col·labora regularment a 'El programa de Ana Rosa', deia en el vídeo que la jove té moltes qualitats i que és molt llesta, però que només té un defecte, que no sap triar bé a les seves parelles.

Aquest comentari ha encès per complet a Asraf, que no ha dubtat a reprendre la presentadora, dient-li que la primera que hauria de triar bé al seu marit és ella i tot i que no ha detallat més, per tothom és sabut que el marit de Quintana ha tingut últimament alguns assumptes legals i que inevitablement van saltar a l'escena pública.

El jove sembla que entén molt poc de la indústria televisiva i se li oblida qui mana en el mitjà. Com dèiem, la seva xicota és col·laboradora del programa que presenta Ana Rosa, però a més, ell abans de 'La Casa Fuerte' col·laborava a 'Ya es mediodía', una tasca que feia amb poca cura i dubtosa gràcia, però tot i això, allà hi era.

Ara, ha decidit atacar Ana Rosa, la mateixa que té accions i forma part de la junta directiva de la productora responsable dels dos programes matinals de Telecinco. Per aquest motiu, les conseqüències per a la parella poden ser letals. Ell podria perdre la feina a la televisió, però a més, pot acabar arrasant amb l'ocupació de la seva noia, que treballa directament amb Ana Rosa Quintana.

En els pròxims dies veurem si els dos tornen als seus llocs de treball o si aquestes tornades no es produeixen després de les acusacions d'Asraf. Per la seva banda, Isa no s'ha volgut pronunciar, només ha dit que li hauria agradat que Ana Rosa li digués en persona.

També, Isa ha fet referència als seus companys de plató, confessant que la coneixen molt i que no entén algunes d'aquestes opinions que s'han abocat i que van directament en contra d'ella i de la seva parella, el mateix que l'ha posat directament en el disparador.