Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc

El compromès incident d'Emma García just començar 'Viva la vida'

La presentadora torna més radiant que mai després d'haver passat la Covid-19

Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc
Emma García viu un un incident en directe a 'Viva la vida'   | GTRES

Emma García ja dona guerra. Després de la seva quarantena per Covid-19 i la seva ràpida recuperació, Emma García ja és al plató de 'Viva la vida' amb més energia que mai i trepitjant fort. El coronavirus, com a tanta altra gent, li va fer viure un dels seus pitjors moments.

Emma va tenir molta sort, ja que els símptomes van ser molt lleus i, a més, va rebre tot el suport i afecte, tant dels seus companys de professió i de la mateixa productora, com de tots els seus fidels seguidors d'Instagram.

Després de passar dues setmanes allunyada dels focus i tancada a casa, el dia 5 de desembre es va reincorporar de nou com a presentadora de 'Viva la vida', on Sandra Barneda va ser la seva substituta durant aquests dies.

Se li descorda la faldilla en ple directe

La periodista, tan radiant com sempre, s'asseia ahir a les escales del plató del programa que condueix, en companyia d'Irene Rosales. Però, sense que el públic tot just s'immutara, Emma sortia airosa d'un petit contratemps que despertava les rialles d'alguns dels seus companys i col·laboradors del programa.

Emma García es va aixecar de les escales i sembla que un dels botons de la seva faldilla es va descordar. Mentre la presentadora s'interessava per la dona de Kiko Rivera i tornava a la zona de debat amb la resta dels seus companys, Terelu Campos es va afanyar a avisar la presentadora que alguna cosa passava amb la seva roba.

Per mitjà de gestos, perquè ningú se n'adonés, Terelu advertia Emma García que tenia la faldilla descordada. En adonar-se'n, la presentadora no va voler dissimular i fer broma en directe amb els col·laboradors i, així mateix, amb els teleespectadors.

«No es pot menjar torró», va fer broma Emma

La de Sant Sebastià al·legava que havia menjat molt en les últimes setmanes. «No es pot menjar torró», deia despertant les rialles de tots els seus companys de 'Viva la vida' i sense cap mena de vergonya tornava a col·locar el botó al seu lloc.

Molt transparent, Emma García explicava públicament que va baixar bastant pes durant les setmanes que va tenir covid, ja que va perdre la gana i el fet d'estar a casa tancada li consumien i els símptomes, per molt lleus que fossin, no li permetien realitzar vida normal.

Segons el que explicava ella mateixa sense objecció, sembla que tots els quilos perduts durant aquestes dues setmanes els ha pogut recuperar en un temps rècord. Fa dues setmanes aproximadament que va tornar a plantar-se davant de les càmeres i segueix tan estupenda com habitualment.

Va perdre molt de pes durant les seves dues setmanes de quarantena per covid

Sense cap dubte, no hi ha res millor que estar sana i feliç. I així és com es mostra Emma davant de tots els seus teleespectadors i també després en la seva part més personal a través de les seves xarxes socials.

Encara que ella insistia durant el programa que aquest episodi més o menys compromès a causa del seu augment de pes, estem segurs que exagera. Recuperar-se del coronavirus i tornar a la seva vida professional habitual és un gran pas, i fent-ho així d'estupenda, encara més.

Segurament aquest gran moment no ha sigut per aquest augment de pes en la presentadora, sinó per culpa d'un botó rebel d'una faldilla molt bonica i que estilitzava a Emma, com la majoria de peces que trien per a ella.

I és que amb 47 anys està estupenda i segueix sent la mateixa de sempre: una presentadora sincera, simpàtica i directa, però, sobretot, propera. Aquest botó va ser un gran regal per al públic de 'Viva la vida' i els fans d'Emma, ja que van viure l'escena més divertida de la tarda.