Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Víctor Sandoval confessa estar enamorat d'algú proper a Isabel Pantoja

El col·laborador no ha tingut problema a revelar-ho en directe durant l'última emissió de 'Sálvame'

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Víctor Sandoval no va tenir problemes en dir-ho en directe | Twitter (@lecturas)

Isabel Pantoja ha intentat sempre separar la seva vida privada de la seva faceta professional com a cantant. Si bé és cert que la cantant ha flirtejat molt amb la premsa del cor, concedint entrevistes quan ho ha necessitat, també ho ha estat que alhora també sent molt crítica amb aquests mitjans i programes quan no han actuat com ella esperava.

Per tots és recordat les imatges a la porta de casa seva, on la cantant es va enfrontar a uns fotògrafs, arribant a interrompre un equip de gravació en considerar que s'estava gravant en un lloc que no era adequat. Alhora, tota la seva família ha fet ús dels mitjans per guanyar diners, fins i tot com a col·laboradors habituals comentant totes les trames de la família, encara que això no sigui del gust d'Isabel Pantoja.

Aquests habituals no són altres que els seus dos fills, Isa Pantoja, com a col·laboradora habitual de 'El programa de Ana Rosa', i Kiko Rivera, com a entrevistat habitual de Telecinco.

Aquesta exposició mediàtica fa que contínuament es parli dels Pantoja a la televisió. De fet, l'última vegada que es va parlar d'aquest clan a 'Sálvame' vam acabar coneixent una informació fins ara desconeguda i que alhora, és del tot rellevant. Anabel Pantoja va entrar al programa i va començar a discutir amb Víctor Sandoval, ja que aquest mantenia que María del Monte era també mare d'Isa Pantoja, juntament amb la seva tia. Quelcom que no va agradar gens a Anabel i es va embrancar en una guerra amb el col·laborador, la qual va acabar amb una gran confessió.

Agustín Pantoja té un pretendent a 'Sálvame'

Quan la discussió entre Anabel i Víctor estava en el seu moment més àlgid, el col·laborador va decidir compartir una confessió en directe, assenyalant que li agradava des de sempre Agustín Pantoja, germà d'Isabel i cantant de professió tot i que fa molts anys que no està en actiu. Aquesta informació no va agafar per sorpresa a la mateixa Anabel, ja que va recordar que dins de 'Sálvame okupa', el seu company va afirmar que li agradava el seu oncle i que era coneixedor de tota la seva carrera professional. Davant d'això, tots els col·laboradors de 'Sálvame' van al·lucinar i van voler posar a prova a Sandoval, per veure si realment coneixia tot el repertori musical d'Agustín.

En realitat, aquest estava bastant ben documentat i es va atrevir a cantar una de les seves cançons mítiques. També va ensenyar als seus companys el seu dispositiu mòbil, en què es podia veure que tenia moltes de les cançons del cantant guardades i que a més, ha explicat que les escoltava constantment.

El que és cert és que fa uns mesos aquesta mena de declaració era impossible poder fer-la en públic, ja que el germà d'Isabel Pantoja gaudia d'un reconeixement atorgat per un jutge i que indicava que era anònim i que, per aquest motiu, no se li podia esmentar en cap programa de televisió, ni encara que fos per fer una petita referència. Ara aquest privilegi ha expirat, ja que en 'Sálvame' s'ha insistit en els últims dies que el germà de la 'tonadillera' ja és un personatge de domini públic i que, per tant, pot aparèixer en tota mena d'espais, formant part les informacions que s'expliquin i també com a protagonista de qualsevol tema que pugui aparèixer.

De moment, caldrà veure si Agustín torna a sol·licitar ser personatge anònim i si el jutge que el valori el prendrà per bo o el deixarà de nou exposat a tota mena de formats comunicatius que vulguin fer referència a ell en totes i cadascuna de les notícies que pertoquin al clan Pantoja.